Přehled hráčů na hostování

Přehled hráčů na hostování

Na rozdíl od sezóny minulé máme krom jednoho hráče na hostování ,,plejery", s kterými se v klubu dlouhodobě počítá. Pojďme se spolu podívat na to, jak ve svých nových klubech kmenoví hráči FCB odstartovali novou sezónu. Do tohoto výčtu si pojďme zahrnout i Vitora Roqueho jako hráče katalánského velkoklubu, i když fakticky na hostování není. Ke klubu by se měl připojit v lednu 2024. 

Chadi Riad

Pojďme začít tím vůbec nejsmutnějším. Odchovanec slavné barcelonské akademie ,,La Masia" Riad přišel před sezónou do Betisu Sevilla na roční hostování z důvodu toho, aby se trenéru Xavimu do příštích let co nejvíce obehrál. Zatím však ve svém novém klubu v rámci úvodních třech kol La Ligy neodehrál ani minutu. Jakkoliv bychom chtěli, tak v jeho případě prostě vůbec není co hodnotit...

Pablo Torre

Tento mladý velmi talentovaný středopolař přišel před loňskou sezónou z Racingu Santander, aby toho moc neodehrál. Chování Xaviho bylo k tomuto mladíkovi v některých momentech velmi prapodivné zejména z toho důvodu, že jak před startem loňské sezóny, tak i v lednu odmítl hráče pustit na hostování. V létě byl proto zahrnut s Gironou do dohody o přestupu Oriola Romeua opačným směrem. Zatím plní v jedenáctém největším městě Katalánska roli střídajícího hráče, a stejně jako v případě výše jmenovaného Riada to nevypadá na to, že by se Torre měl nějakým ucházejícím se způsobem rozehrát. Zasáhl sice do všech tří utkání nové sezóny, jeho celková minutáž však činí až směšných 35 minut. 

Julián Araujo

O poznání veselejší počínání má pak za sebou nová posila týmu navrátilce do La Ligy Las Palmas. Mexický pravý krajní obránce za sebou měl podobně nelogickou sezónu jako výše jmenovaný Torre. I když byl po počátečních lapáliích v únoru po svém příchodu do červeno-modrých barev registrován, svůj debut v barcelonském si odbyl až v posledním přípravném utkáním před koncem uplynulé sezóny v Japonsku proti Kobe. Jeho minutáž se v každém zápase zatím o poločas zvětšila. První kolo proseděl na lavičce, ve Valencii pak jeden z nejtalentovanějších mexických fotbalistů odehrál poločas, a v druhém domácím utkání Las Palmas proti Realu Sociedad pak odehrál plných 90 minut. Doufejme tedy, že toho před svým návratem do klubu odehraje co nejvíce. Konkurenceschopného pravého obránce od prvního odchodu Daniho Alvése v roce 2016 potřebuje klub jako svěcenou vodu. 

Sergiño Dest

Když už jsme u těch pravých beků, tak se pojďme podívat na jednoho z těch, kteří nenaplnili očekávání, a klub s nimi již do budoucna nadále nepočítá. Dest se po minuloročním hostování v milánském AC vydává na další ,,hostovačku" z klubu. Na rok s možností následné opce zamířil do PSV Eindhoven. V dresu nizozemského velkoklubu zatím odehrál osmdesát minut v rámci jediného utkání, do kterého mohl nastoupit. Na hřišti českým fotbalovým fanouškům nechvalně proslulého skotského Rangers pomohl Eindhovenu odvést si z jeho hřiště nadějnou remízu do domácí odvety o postup do Ligy mistrů. Jeho střídání přišlo moment poté, co hráč, na kterého i více než rok po jeho odchodu z klubu fanoušci pějí jen samé superlativy, Luuk de Jong vyrovnal jako kapitán PSV na konečných 2:2.

Vitor Roque 

,,El Tigrinho" aneb talentovaný brazilský hrotový útočník a hráč, kterého si klubové vedení vybralo jako nástupce polského ostrostřelce Roberta Lewandowskiho má za sebou povedený srpen. V klubu Athletica Paranaense v šesti zápasech zaznamenal 3 góly, a jako hráč základní sestavy dělá všechno proto, aby se svému budoucími zaměstnavateli předvedl v tom nejlepším světle, a v neposlední řadě taky výše zmíněnému ,,Lewymu" vytvořil patřičnou konkurenci v boji o pozici hrotového útočníka ,,Blaugranas".




Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 15
2. Club Atlético de Madrid 11
3. Real Madrid CF 11
4. Villarreal CF 11
5. Athletic Club 10
6. RC Celta de Vigo 9
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 4
2. Oihan Sancet 3
3. Sandro 3
4. Ayoze Pérez 3
5. Lamine Yamal 3
7. Dani Olmo 3
8. Raphinha 3
20. Pedri 2
58. Jules Koundé 1
59. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat