Barcelona by ráda získala Overmarse jako nového sportovního ředitele

Barcelona by ráda získala Overmarse jako nového sportovního ředitele

V Nizozemsku se spekuluje o budoucnosti Marca Overmarse u Ajaxu Amsterdam. O sportovního ředitele letošního mistra Eredivisie má velký zájem jeden z jeho bývalých klubů v rámci hráčské kariéry, a to Barcelona, ve které probíhá drobné zemětřesení ve vedení.

Barcelona letos nebojuje jenom o posily do hráčského kádru, nýbrž i do managementu. Ten minulý týden oficiálně opustil Jordi Mestre a židle se houpe i pod Josepem Segurou, který vykonává post sportovního ředitele. Místo něj by raději na Camp Nou viděli Marca Overmarse, kterého si mnozí fanoušci katalánského celku pamatují z let 2000 až 2004, kdy zde hrál. Ten má očividně čich na kvalitní hráče, když letos jeho svěřenci prošli v Lize mistrů až do semifinále a to přes Real Madrid a Juventus.

Bývalý hráč Arsenalu měl údajně obdržet nabídku, kterou však odmítl kvůli svému závazku vůči nizozemskému klubu, za nějž také nastupoval a to v letech 1992 až 1997. S Ajaxem už před několika týdny prodloužil svou smlouvu kouč Erik ten Hag, o němž se taky jeden čas mluvilo jako o nástupci Ernesta Valverdeho v Barceloně. Právě s ním si Overmars – jinak odchovanec klubu Go Ahead Eagles – užívá spolupráci natolik, že se nechystá odejít.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. Athletic Club 13
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
27. Pedri 2
66. Jules Koundé 1
67. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat