Barcelona chce nechat Pjaniće jít

Barcelona chce nechat Pjaniće jít

Barcelona nutně potřebuje během tohoto léta zařídit odchody některých hráčů a snížit tak také náklady na mzdy. Mezi tyto hráče mimo jiné patří také Miralem Pjanić.

Podle deníku Mundo Deportiovo bylo Pjanićovi minulý týden oznámeno, že si může hledat nový klub. Bosenský záložník nefiguruje v plánech Ronalda Koemana na nadcházející sezónu. Pjanićův odchod by měl uvolnit zhruba 8,5 milionu eur na platu. 

I přes předložení návrhu samotnému hráči se věci zatím do pohybu příliš nedaly. Hráč nabídku prozatím neměl přijmout a jeho záměrem je v klubu zůstat. Tento 31letý hráč odehrál v sezóně 19 ligových zápasů, do nichž většinou naskočil jako náhradník. V sezóně si nepřipsal ani jeden gól a asistenci. 

V souvislosti s plánovaným zúžením kádru pustili Katalánci již dva hráče. Tím prvním je americký mladík Konrad, který odešel na přestup do Marseille. Druhým hráčem je Portugalec Trincão, který odešel na hostování s nepovinnou opcí do Wolvesu. 

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Já to stejně nechápu. Pjanic hrál v Juve skvěle a v barce je to jak jiný hráč. To, že nezapadl Coutinho chápu. Stavění na křídlo byl nesmysl. Ale Pjanic hraje uplnou tužku na svém postu.

05.07.2021, 11:55

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat