Barcelona sleduje Romagnoliho

Barcelona sleduje Romagnoliho

Barcelona v poslední době pečlivě sleduje obránce Alessia Romagnoliho z AC Milán. Trenér Ronald Koeman dal již dříve najevo, že by rád do svého týmu přivedl posilu do obrany a tento 26letý Ital je na seznamu možných posil.

Smlouva italského obránce vyprší v roce 2022 a podle listu La Gazzetta to prozatím na prodloužení kontraktu nevypadá. Vedení milánského celku se snaží s hráčem domluvit, ovšem dohoda zatím drhne na platových požadavcích hráče. 

Vzhledem k této situaci je možné, že vedení italského celku bude uvažovat o jeho prodeji již letos v létě, aby klub za hráče získal nějaké peníze. Otázkou zůstává, jakou částku budou Italové vyžadovat a zda bude Barcelona vzhledem k finanční situaci schopna přijít s přijatelnou nabídkou. 

Alessio Romagnoli v milánském AC působí od sezóny 2015/16, kdy přestoupil z AS Řím a v týmu zastává roli kapitána. V této sezóně zatím odehrál 20 ligových duelů a vstřelil jeden gól. V loňském roce mimo jiné také odehrál čtyři reprezentační zápasy v kvalifikaci na EURO a celkově si v seniorské reprezentaci připsal 12 startů.

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Začínám mít pocit, že Barcelona už sleduje víc lidí než CIA a FSB dohromady.

01.04.2021, 00:25

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat