Nadílka Budweiseru: Pivo každému gólmanovi, jemuž kdy Messi dal gól

Nadílka Budweiseru: Pivo každému gólmanovi, jemuž kdy Messi dal gól

Budweiser se rozhodl Messiho rekorní počet gólů oslavit kreativním způsobem. Všem gólmanům, jimž Leo v dresu Barcelony nastřílel dohromady 644 gólů, poslal lahváč s příslušným pořadovým číslem gólu. Messi Pelého rekord v počtu branek za jeden klub překonal v úterním zápase proti Valladolidu.

Vyjádření Budweiseru znělo takto: ,,644 gólů, 644 personalizovaných lahví, 160 brankářů. Leo Messi rozdává dárky na hřišti a my mimo něj. Pro každého brankáře jsme vytvořili personalizovanou lahev." 

Mezi obdarovanými brankáři byl mimo jiné i Gianluigi Buffon, který obdržel lahve s čísly 514 a 515, které představují Messiho góly do sítě Juventusu v Lize mistrů roce 2017.

 
Italský brankář Messimu pogratuloval na Instagramu: ,,@budfootball díky za ta piva. Budu to brát jako kompliment. Během těch let mezi námi byly skvělé souboje." 

 

Zato gólman Atlética Madrid Jan Oblak dostal od Budweiseru větší nadílku. Slovinskému brankáři Messi nastřílel již 11 gólů. Oblak pro 'Sky Sports' řekl: ,,Dal mi už hodně gólů. Až moc! Je to skvělý hráč, úžasný, prostě ten nejlepší. Kolikrát dá nějaký gól a vy si říkáte, jak se mu podařilo trefit se tak lehce."



Na sociálních sítích se pochlubil i brankář Chelsea Kepa Arrizabalaga, který ještě v dresu Athleticu Bilbao v sezoně 2017/2018 nevychytal dvě Messiho střely.



Nejvíce lahví obdržel bývalý gólman Valencie Diego Alves. Tomu Messi vstřelil 21 gólů. Gólman Athleticu Bilbao Gorka Iraizoz inkasoval od Messiho celkem 18 branek. Dalším rekordmanem je madridský Iker Casillas, který Budweiserů dostal 17. Poslední lahev č. 644 patří gólmanu Valladolidu Jordi Masipovi, který je bývalým spoluhráčem Messiho.


Zdroje: dailymail.co.uk



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat