BVB CHCE ULOVIT DALŠÍ BARCELONSKÝ TALENT

BVB CHCE ULOVIT DALŠÍ BARCELONSKÝ TALENT

Po spekulacích okolo Gerarda Deulofeua se klub z německé Bundesligy Borussia Dortmund spojuje s dalším hráčem z hvězdné La Masie FC Barcelony.

Podle informací jednoho ze španělských zdrojů BVB pozoruje Marca Cucurellu. Levý obránce je momentálně na hostování v konkurenčním týmu Barcy v La lize SD Eibar, aby nasbíral potřebnou praxi ve hře.  

Údajně by měl být 20letý hráč součástí změn, kterými v létě obrana černožlutých projde. "Vidíme, že má tým ještě značný potenciál zlepšovat se," vysvětloval v posledním rozhovoru generální manažer BVB Hans-Joachim Watzke. "Existují ještě věci, které musíme zlepšit, v čem se musíme rozvíjet, abychom se mohli dostat na vrchol. V létě ještě budeme muset udělat to nebo ono." 

Cucurella by mohl být součástí nové Borussie. Obránce na ně zapůsobil vysokou herní inteligencí a ve Španělsku si ho cení také díky jeho tempu a technice. 

Smlouva mladého reprezentanta národního týmu platí do roku 2021. Je tady ale problém: Hostující klub Eibar má možnost Španěla odkoupit za neznámou částku. Barca tedy nebude jediný klub, který BVB kontaktovala.


Zdroje: www.sport.de



Diskuze

TO NE! Proboha nepouštějte pryč Cucurellu!!!
Je to optimální back-up za Albu - a hlavně je NÁŠ!!!

04.03.2019, 12:58
Creus felpod

Nevidím jediný důvod, proč by měl mladý kluk, který potřebuje rozvíjet svůj talent zůstávat v Barce, když Jordi prodloužil aby si zahrál Copu a 4 zápasy v lize

05.03.2019, 09:37
felpod Creus

No, snad ten důvod uvidí ti, co o hráčích rozhodují. Alba (ani nikdo jiný) nedokáže hrát celou sezónu naplno. Navíc nikdy nevíš, kdy přijde zranění. Kvalitní backup na každou pozici je nutnost, nebo tam při Albově výpadku bude nastupovat Miranda, nebo dokonce S.Roberto. A to prostě nejde... Podobní hráči v každém případě musí zůstat v Barce, maximálně je možno je posílat na různá hostování. Ale určitě ne prodávat...

05.03.2019, 17:26

Ono s naším momentálním přístupem k odchovancům se není čemu divit... Věřím ale, že pokud mu klub dá aspoň trochu rozumnou nabídku, tak upřednostní Barcu.

05.03.2019, 09:41

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. Athletic Club 13
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
11. Lamine Yamal 3
13. Dani Olmo 3
28. Pedri 2
66. Jules Koundé 1
67. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat