Carles Puyol se může vrátit do Barcelony, je pro něj volná pozice v managementu

Carles Puyol se může vrátit do Barcelony, je pro něj volná pozice v managementu

Ve fotbalové Barceloně došlo rámci letošní předsezony k menšímu zemětřesení na předních postech ve vedení a na jednom z nich je nyní volna židle, která se podle informací nabízí žijící legendě klubu a ikoně mezi stopery, Carlesi Puyolovi.

Letos to jsou už více 4 roky, co Carles Puyol odešel z Barcelony, kde před krátkou štací v roli asistenta sportovního ředitele Andoniho Zubizarrety, které zanechal v lednu roku 2015, strávil celou svou profesionální kariéru a prakticky i mládežnickou výchovu.

Do prostor La Masie vstoupil už v roce 1995 po třech letech strávených v klubu z rodné vesničky La Pobla de Segur a za jiný klub než za Barcelonu nikdy nehrál – nepočítáme-li pochopitelně španělské reprezentace. A nyní by se mohl do Katalánska vrátit.

Po rezignaci Josepa Segury je totiž v nejvyšších patrech FCB stále volný post generálního manažera a ten měl Puyolovi nabídnout osobně prezident Josep Maria Bartomeu. V případě, že by vlasatý obránce na tuto nabídku kývl, přišel by zřejmě i s Francescem Arnauem.

Arnau na podobné pozici pracoval tři roky v Málaze a tak by přinesl tolik potřebné zkušenosti. Puyol se po svém odchodu z Barcy snažil o vedení agenturní společnosti spolu se svým bývalým konkurentem z Espanyolu, Ivánem de la Peňou, ale oba toho loni nechali.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

věřím, ze po nových volbach se vrati

03.08.2019, 07:50

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. Athletic Club 13
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
65. Jules Koundé 1
66. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat