Dembélé: Teď se cítím lépe připravený

Dembélé: Teď se cítím lépe připravený

Ousmane Dembélé je přesvědčený o tom, že od jeho příchodu do Barcelony se jeho zdravotní stav velice zlepšil. Do katalánského klubu přišel v roce 2017 z Borussie Dortmund. 23letý útočník v této sezoně zatím vstřelil 9 gólů. Zdá se, že se pod novým trenérem zlepšil a herní pozice mu svědčí. 

,,Upřímně si myslím, že jsem byl v roce 2017 hodně slabý. Teď jsem se zlepšil po fyzické stránce a cítím, že jsem na zápasy připravený lépe, než dřív."

,,Tento rok se vše obrací k lepšímu. Fitness trenéři mi hodně pomohli. Změnil se i způsob, jakým trénujeme a jak se připravujeme na zápasy, všechno je teď jinak."

,,Jsem teď sám se sebou opravdu spokojený. Je to rozdíl oproti tomu, jak jsem na tom ty tři předchozí roky byl, ty zdravotní problémy se pořád vracely. To jsou ale zkušenosti, které v životě musíte brát s úsměvem," vysvětloval Dembélé v rozhovoru pro 'Telefoot'.

Svými výkony si Dembélé vysloužil nominaci do národního týmu, který teď čekají kvalifikační zápasy na Mistrovství světa. V létě se pak bude konat odložené Mistrovství Evropy.


Zdroje: marca.com



Diskuze

To je dobře, tak at´ zdraví a forma drží Dembo. smileysmiley

23.03.2021, 17:26

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat