Dest vysvětluje roli Koemana při jeho podpisu v Barceloně

Dest vysvětluje roli Koemana při jeho podpisu v Barceloně

Americký pravý obránce Sergiño Dest zahájil sezónu ve skvělé formě a svými výkony dělá všem příznivcům Barcelony radost. Tento mladý hráč tak ukazuje, že jeho podpis byl velmi důležitý. 

Barcelona měla v létě ve snaze o tohoto hráče velkého konkurenta. O Desta se totiž zajímal Bayern Mnichov a dle zpráv byl dokonce v jednání napřed. Jakmile ale sílil zájem Barcelony, prioritou hráče bylo přestoupit právě do tohoto klubu. V rozhovoru pro AP vysvětlil důvody jeho přestupu do Barcy. 

"Rozhodování a řešení přestupu nebylo snadné, ale tohle je můj vysněný klub," řekl Dest. "Proto jsem si vybral Barcu. Do klubu přišlo několik nových hráčů a cítil jsem tak šanci, že by to mohlo vyjít."

"Koeman měl o mě velký zájem a chtěl mě do Barcelony. Díky němu jsem si myslel, že se mnou má klub plány. V poslední době hraji pravidelně a jsem za to šťastný. Musel jsem tuto výzvu přijmout, protože taková šance se už nemusí naskytnout."

Dest se také vyjádřil k posledním zápasům, které se týmu povedly: "Hráli jsme dobře a měli jsem dobré držení míče. Hrajeme jako tým, každý brání a každý útočí. Myslím si, že jdeme správným směrem."

"Jsem připraven a rád hraji. Pokud bych měl být nervózní, nemohl bych přijít do Barcelony. Chci ze sebe dostat maximum a pomoct týmu."

Na závěr se moc nechtěl zapojovat do spekulací ohledně Lionela Messiho:

"Tyhle věci slyším často, ale nevím, co je na tom pravdy. Doufám, že s ním budu moct hrát ještě jeden rok. Každý by ho chtěl mít ve svém týmu, ale rozhodnutí je samozřejmě na něm."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat