Dosažení dohody: Barcelona v případě setrvání Koemana podepíše Depaye

Dosažení dohody: Barcelona v případě setrvání Koemana podepíše Depaye

Podle posledních zpráv měli Memphis Depay a Barcelona dosáhnout dohody. O této variantě se spekuluje od doby, kdy trenér Koeman přišel do katalánského klubu. Právě holandský trenér má být důležitou součástí případného přestupu.

Depay se po sezóně stane volným hráčem, jelikož mu v Lyonu končí stávající smlouva. Vzhledem k tomu, že sám hráč by chtěl do Barcelony přestoupit a hrát pod trenérem Koemanem, měl již podle dřívějších zpráv přistoupit na snížení platu. Nizozemský trenér zná velmi dobře hráčovy kvality a je již dlouhodobě přesvědčen, aby se v létě připojil do klubu. Je to útočník, který dokáže zahrát na vícero ofenzivních pozicích a navíc se mu letos daří také střelecky. V ligové sezóně má na kontě již 19 branek.

Podle zpráv z médií ale tento přestup bude záviset na setrvání trenéra Koemana. Pokud by se Laporta rozhodl pro výměnu na trenérském postu, nemuselo by to s avizovaným přesunem vypadat tak dobře. Již několikrát se objevily informace, že vedení na rozdíl od trenéra upřednostňuje příchod Sergia Aguera. Tento argentinský útočník by již měl být s Barcelonou předběžně domluvený na dvouleté smlouvě, a tak zůstává otázkou, jak situace ohledně nizozemského útočníka dopadne. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

No to by boli dve pohromy naraz.

15.05.2021, 01:26

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat