Fatimu údajně hrozí třetí operace

Fatimu údajně hrozí třetí operace

Ansu Fati již delší dobu Barceloně chybí kvůli zranění kolene. Mladík původně podstoupil operaci menisku, a to po zápase s Betisem, který se odehrál 9. listopadu. Stav jeho kolene se ale nevyvíjí tak, jak by si klub a hráč přáli. 

Ve skutečnosti zdroje dokonce uvádějí, že Fati musel být v posledních několika týdnech operován znovu. Barcelona tuto informaci na žádost hráče nezveřejnila. Situace Fatiho by se mohla zhoršit. Pokud by koleno nevykazovalo známky zlepšení, není údajně vyloučeno, že by musel absolvovat i třetí operaci.

Původně to vypadalo, že by útočník mohl být k dispozici na zápasy osmifinále Ligy mistrů proti PSG. Trenér Ronald Koeman ale od začátku kladl důraz především na to, aby se Fati nejdříve vyléčil a nechtěl s žádnými informacemi předbíhat:

"Doufejme, že bude schopen nastoupit v osmifinále Ligy mistrů, ale vůbec to není jisté,"  komentoval Koeman začátkem února.

"Nejdůležitější je, že léčba jde dobře. Nehodlám uvádět datum, není to dobré."

Stejně jako Gerard Pique a Phillipe Coutinho, tak ani Ansu Fati se zpět nevrátí, dokud nebude stoprocentně připraven. Proto se zdá nepravděpodobné, že by tito hráči mohli zasáhnout do jednoho ze zápasů zmiňovaného osmifinále Ligy mistrů.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Pokud se mu v tom budou vrtat už po třetí během krátké doby, může to pro něj být konec kariéry. Pokud by s tím totiž hrál a zranil si ho, mohl by skončit na vozíku. To tělo na to prostě není stavěný, regenerovat se takto často během tak krátké doby. Snad se ale mýlím, no. Fans barcelony ale vědí, že to je nejspíše pravda. Viz. Afelay atd....

05.02.2021, 18:20

www.youtube.com

05.02.2021, 19:47

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat