Flick: Messi je v posledních letech nejlepší hráč na světě

Flick: Messi je v posledních letech nejlepší hráč na světě

Před dnešním střetnutím s německým celkem trenér Bayernu Hansi Flick vyzdvihl herní kvality Lionela Messiho. V posledních dnech se také často objevilo srovnávání Messi - Lewandowski. I k tomu se trenér vyjádřil.

"Messiho a Lewandowského nemůžete srovnávat. Robert je výjimečný útočník. V pokutovém území je nebezpečný a dává hodně gólů. Také se mu daří asistovat. Messi je v posledních letech nejlepší hráč na světě. Ten zápas není Bayern proti Messimu, ale Bayern proti Barceloně. Messi je samozřejmě výjimečný hráč a máme připravený nějaký plán, jak ho zastavit, ten vám ale určitě říkat nebudu."

Řada lidí favorizuje Bayern kvůli jejich momentální formě. Flick je ale nohama pevně na zemi.

"Chtěl bych hlavně říct, že máme před Barcelonou obrovský respekt. V posledních letech Lize mistrů dominovali. Barcelona inspirovala hodně klubů a hráčů, a to především způsobem hry a tím, jak vychovávají své mladé hráče v La Masii. Je to něco, nad čím žasne celý svět."

"Mají úžasné hráče. Nejen Messiho, ale i Piqueho, Rakitiče, Busquetse, Griezmanna, Luise Suareze, ter Stegena... jsou opravdu silní."

"Víme, jak jsou jejich silné stránky a taky víme, že musíme proti nim ukázat kvalitní fotbal. Máme plán a doufáme, že bude fungovat."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

V posledných rokoch? Zaujímalo by ma, koľko tých posledných rokov myslel. Leo má 33, cca od svojich 19 - 20 je najlepším na svete, čiže pomaly 15 rokov jasne kraľuje na futbalovej scéne.

14.08.2020, 17:57

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat