Freixa: Neymar by byl zbytečný, už není ani mezi 30 nejlepšími hráči

Freixa: Neymar by byl zbytečný, už není ani mezi 30 nejlepšími hráči

Toni Freixa dal jasně najevo, že v Barceloně prostor pro Neymara nevidí. Brazilský útočník byl často spojován s návratem do klubu po odchodu do PSG v létě 2017, ale kandidát na barcelonského prezidenta se přidal k Victorovi Fontovi a uvedl, že se o přestupu Neymara neuvažuje.

"Neymar kvůli svým výkonům nyní nepatří ani mezi třicet nejlepších hráčů v Evropě. Kdybych byl prezident, nepodepsal bych ho," řekl Freixa pro server Cadena SER.

O budoucnosti Lionela Messiho se diskutuje také. Kapitán Barcelony dal loni v létě jasně najevo, že chce odejít a nyní může odejít jako volný hráč 30. června 2021.

„Nejdůležitější věcí v Barceloně je Barcelona sama o sobě,“  poznamenal Freixa. "Na nikom nechceme být závislí."

"Messi byl dosud pro Barcelonu všechno a musí pokračovat. Můj cíl je, aby pokračoval, ale jednoho dne bude muset odejít."

Freixa si je vědom toho, že Messi bude jedním z nejčastějších témat, pokud půjde o boj na místo prezidenta Barcelony. Chce, aby Argentinec zůstal, ale ne za každou cenu.

"Messiho případ je jednou z nejdůležitých věcí. Je třeba analyzovat situaci a přijmout rozhodnutí. Chcete-li si s Messim sednout a promluvit, musíte s ním jednat na rovinu a zjistit, co chce a co mu může klub nabídnout. Musíte se ho zeptat, zda chce v klubu pokračovat. Jsem přesvědčen, že ano.“

Freixa má zcela jasno o tom, že Ronald Koeman musí zůstat ve funkci hlavního trenéra Barcelony. Právník prosazuje stabilitu, což znamená udržet pozici hlavního trenéra. Právě proto popřel variantu, že by se v nejbližší době stal trenérem Xavi.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

ja to blázen. chtěl jsem napsat ostřejší výraz, ale pro zdejší (čti prudérní) jsem to raději poopravil.smiley

27.11.2020, 09:56

Neymar sice PATŘÍ mezi nejlepších 30 hráčů v Evropě, ale nevadí. Tu krysu tady nechci, ani kdyby byl nejlepší na světě a nám hrozil sestup. To, že shnije v PSG, je aspoň nějaké pozitivum na tom, že nemáme peníze smiley

27.11.2020, 12:05

Má pravdu ten pán. Neymar my ass.

28.11.2020, 19:33

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat