Inter Milán obnoví v lednu zájem o Juniora Firpa

Inter Milán obnoví v lednu zájem o Juniora Firpa

Barcelona stále pracuje na prodeji Juniora Firpa. Tento levý obránce není v plánech trenéra Ronalda Koemana a Inter Milán má o hráče stále zájem.

V zápasech, kdy byl zraněný Jordi Alba, dostal na pozici levého obránce přednost Sergiño Dest. Junior Firpo tak v dosavadní sezóně odehrál jen 29 minut a v ligových zápasech si dosud nepřipsal ani minutu. Své dva dosavadní starty stihl v Lize mistrů. Nejdříve odehrál 28 minut jako střídající hráč proti Ferencvárosi a další minutu přidal v Turíně v zápase proti Juventusu. 

Inter ovšem stále hledá variantu na pozici levého obránce a myslí si, že by Firpo měl být přesně tím hráčem, kterého potřebují. Italové se o toho hráče zajímali již v létě, ale tehdy k přestupu nedošlo. Dokonce se spekulovalo o variantě, kdy měl být Firpo součástí přestupu Lautara na Camp Nou. Dá se tedy očekávat, že se Inter bude chtít k jednáním o přestupu tohoto čtyřiadvacetiletého Španěla vrátit v lednovém přestupovém okně.

Barcelona bude potřebovat peníze, aby mohla dotáhnout dva přestupové cíle v podobě Erica Garcii a Memphise Depaye. Inter sice letos koupil na pozici levého obránce zkušeného Aleksandra Kolarova, ovšem stále by chtěl dovést mladší variantu na tuto pozici. Nutno dodat, že na stejné straně může hrát také Achraf Hakimi, který do klubu přišel z Realu Madrid.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat