Jordi Farre: Mluvili jsme s Messiho rodinou, může být jako Michael Jordan

Jordi Farre: Mluvili jsme s Messiho rodinou, může být jako Michael Jordan

Kandidát na prezidenta Barcelony Jordi Farré dal jasně najevo, že chce z Lionela Messiho udělat postavu ve stylu Michaela Jordana. Všichni, kdo se ucházejí o funkci prezidenta, musí jednat rychle. Messi může od 1. ledna jednat o své budoucí smlouvě v jiném klubu a v létě by mohl odejít zdarma.

"S jeho rodinou jsme již mluvili, předložili jsme jim náš projekt a naše cíle," odpověděl Farré rádiu Marca, když se ho zeptali na Messiho.

"Leo tady zůstane, máme v tom jasno, protože tady zůstat chce. Musíme mu přednést náš projekt. Bude to ale trvat několik let, až do doby, kdy už nebude hrát. Chci, aby se následně stal čestným prezidentem klubu. Chci z Messiho udělat Michaela Jordana v Chicagu Bulls. Chceme mu také pomoct vybudovat jeho značku, jako to udělal Jordan."

Další kandidát na post prezidenta Emili Rousaud ve čtvrtek prozradil, že by se chtěl pokusit o návrat Neymara zpět na Camp Nou. K tomuto názoru se přidal také Farré. Uvedl, že by byl také pro, pokud by to byla ta nejlepší věc pro klub.

"Pracujeme na tom, abychom do klubu přinesli to nejlepší. Pokud mi řeknou, že je Neymar pro Barcelonu nejideálnější volbou, půjdu do toho. Je jedním z nejlepších, a to znamená, že ho musíme dostat do klubu zpět." 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat