Jürgen Klopp: Coutinha jsme si nemohli dovolit

Jürgen Klopp: Coutinha jsme si nemohli dovolit

K nedávno potvrzenému přesunu bývalého záložníka Barcelony, Philippa Coutinha, se vyjádřil také jeden z jeho ex-trenérů. Ještě v Liverpoolu se tento Brazilec setkal s Jürgenem Kloppem a právě o návratu na Anfield se ještě před uzavřením okna spekulovalo. Německý trenér to však dementoval.

Když před rokem a půl přicházel do Katalánska Philippe Coutinho, spousta fanoušků The Reds mu nemohla přijít ani na jméno. I přesto se ale v rámci letošního nabitého léta diskutovalo o možném comebacku ztraceného syna do týmu, který i bez něj dokázal vyhrát Ligu mistrů.

Zní to divně, ale nemohli jsme si to dovolit. Peníze, které jsme za něj vyinkasovali, jsme už utratili. Je to super hráč a super kluk. Tehdy jsme se zdráhali jej pustit, ale Barcelona nás svým způsobem donutila penězi. Je to hráč, který dokáže pozitivně měnit zápasy,“ řekl Jürgen Klopp.

Oba se setkali v Liverpoolu v roce 2015 a spolupracovali až do loňského ledna. Klopp samozřejmě nezapomněl zmínit ani svůj předchozí celek a to Borussiu Dortmund, který vedl od roku 2008. „Pro něj to není tak pěkné, ale pro Bayern a celou Bundesligu je to skvělý přestup.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. Athletic Club 13
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
65. Jules Koundé 1
66. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat