Kevin-Prince Boateng měl namířeno zpátky do Frankfurtu, nakonec asi skončí ve Fiorentině

Kevin-Prince Boateng měl namířeno zpátky do Frankfurtu, nakonec asi skončí ve Fiorentině

Ghanský forvard Kevin-Prince Boateng je po vcelku suchém hostování v Barceloně opět na rozcestí, co dál se svou kariérou. Jeho další kroky povedou možná do německé Bundesligy, kde už několikrát působil, ovšem vyvrátit nelze ani setrvání v Itálii.

Celkem půl roku se Kevin-Prince Boateng snažil o prosazení v doposud největším klubu, ve kterém byl. Sassuolo jej v lednu letošního roku zapůjčilo na hostování Barceloně a dokonce přihodila klauzuli o odkupu ve výši osmi milionů eur. Tu však na Camp Nou neaktivovali.

Ghaňan s německými kořeny zamířil zpátky do Itálie. Dvaatřicetiletý rodák z Berlína, který už si vyzkoušel angažmá v Miláně, Schalke, Herthě, Las Palmas, Portsmouthu, Tottenhamu či Dortmundu, odehrál v Katalánsku pouhé 4 zápasy, v nichž nedal jediný gól nebo asistenci.

Jako první se objevila možnost návratu do Frankfurtu. Místní Eintracht přišel o Luku Joviče i Sébastiena Hallera a hledají tak nového útočníka. Dvaatřicetiletý Boateng, jemuž v Sassuolu končí smlouva za dva roky, se objevil na přestupní listině, jelikož mu nevěří kouč Roberto De Zerbi.

Vedle německého mančaftu se do hry zapojila i Fiorentina. Viola, jak se florencijskému celku přezdívá, vedená trenérem Vincenzem Montellem by si jej ráda vypůjčila na hostování a jednání jsou prý v pokročilé fázi. Dodejme, že starší z bratrů Boatengových má hodnotu 7 milionů eur.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. Athletic Club 13
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
65. Jules Koundé 1
66. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat