Koeman: Jsem s týmem spokojený. Ekonomickou situaci musíme akceptovat

Koeman: Jsem s týmem spokojený. Ekonomickou situaci musíme akceptovat

Přestupy Erica Garcii a Memphise Depaye sice nevyšly, do klubu však přišel Dest a trenér Koeman je tak se svým týmem spokojený a chápe ekonomickou situaci, v níž se klub nachází.

Ansu Fati se stále zlepšuje, ale bylo také potřeba, aby tým doplnili hráči jako Pedri, Coutinho, či Trincão. "Jsem šťastný za tým, který mám. Samozřejmě se v některých oblastech musíme zlepšit. V něčem se nám daří a v něčem ne," vysvětloval Koeman v rozhovoru pro Barça TV.

"Je to také způsobeno finanční situací klubu. Musíme to akceptovat a snažit se s tím pracovat. Máme za sebou tři zápasy, proti Villarrealu a Celtě to bylo hodně dobré. Sevilla oproti tomu je jeden z top týmů, které bojují o vrchní pozice v tabulce. Jejich fyzická síla během zápasu byla znát. Ten výkon, který jsme podali, nebyl podle našich představ."

Hvězdou týmu je Ansu Fati, který si zajistil místo v základu a Koeman se nemůže dočkat, až se bude nadále zlepšovat. "Mluvíme tady o hráči, kterému je pouze 17 let. Odehrál tři zápasy na té nejvyšší úrovni, což znamená, že je opravdu velmi dobrý. Je talentovaný, ale ještě se toho musí mnoho naučit. Myslím si ale, že si toto dobře uvědomuje. Jsme tady, abychom mu pomohli. Myslím si, že na světě není žádný jiný hráč v jeho věku, který je v A-týmu."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat