Koeman: Messi je v pohodě, tím obdobím může projít každý hráč

Koeman: Messi je v pohodě, tím obdobím může projít každý hráč

Trenér Barcelony věří, že Messi prochází obdobím, kterým si může projít každý z hráčů. Tuto sezonu Leo zatím nevstřelil jediný gól ze hry, všechny přišly z penalt. Koeman však o něj nemá žádné obavy.

"Je to skvělý hráč, který má herní kvalitu a tu také ukazuje. Sice zatím vstřelil góly jen z penalty, ale pořád je to hráč, který na hřišti udělá rozdíl. Je pro tým velice důležitý. Hrál už na několika pozicích, jako falešná devítka nebo na křídle. Soupeřům dělá problémy kdekoliv."

"Pořád ho vnímám jako silného hráče. Fotbal si stále užívá. Samozřejmě i jako u jiných, i u něj může přijít období, kdy se mu nedaří vstřelit gól. Stále je to však fotbalista, který se hodně zapojuje."

"Každého na hřišti můžete vyfotit, jak zrovna chodí. Neviděl jsem tu fotku a ani mě to nezajímá. Messiho přístup je dobrý a já nebudu říkat nic kontroverzního. Když vedete v 93. minutě 2:1, asi se vám hráče podaří vyfotit, když zrovna neběhá."

V zítřejším zápase se Koeman opět setká s Joaquinem Sanchezem, jehož trénoval ve Valencii v sezoně 2007/08. Joaquin nedávno prohlásil, že pro něj Koeman není trenér. Nenechal by ho ani nosit vodu. "Chápu, že to může být zajímavé téma, ale rozvádět to nebudu. Osobními věcmi z minulosti se zabývat nechci. Víme, že to Joaquinovi vždycky dobře mluví."

V zápasu proti Dynamo Kyjev Barceloně tři body zachránil právě Ter Stegen, který zároveň odchytal svůj první zápas letošní sezony.

"Ter Stegen je skvělý gólman. V tom zápase musel vychytat hodně šancí a zachránil nás. Podal fantastický výkon. Je to skvělý brankář a s jeho výkonem jsem velice spokojený."

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Tak Koemannovi tiskovky zatím smileysmiley (y).
Ke vidět, že přišel z Anglie.. je od rány a tonje dobře. Moc se s tím nemazlí

09.11.2020, 00:16

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat