Koeman nesouhlasí s Piquém: Rozhodčí nejsou na ničí straně

Koeman nesouhlasí s Piquém: Rozhodčí nejsou na ničí straně

Ronald Koeman promluvil s novináři před nedělním zápasem proti Betisu. Mimo jiné vyjádřil nesouhlas se slovy Piquého, který nedávno kritizoval španělské rozhodčí za údajné pískání ve prospěch Realu Madrid.

,,Tohle jsou slova Piquého. Mohu se pouze vyjádřil k letošní sezóně, ne k těm předešlým," prohlásil na tiskové konferenci Koeman.

,,Existují rozhodnutí, ve kterých jsme neměli štěstí a to samé platí pro VAR. Vždy si myslím, že postoje rozhodčích jsou spravedlivé."

Barcelona má od začátku roku velmi náročný program a Koeman cítí, že to ovlivňuje jeho sestavu. 

,,Je to obtížné. Musíte si s hráči promluvit, abyste zjistili, jak na tom jsou fyzicky. Někdy musíte někomu dát volno, aby si odpočinul a zůstal v dobré kondici. Pokud počítáme zítřejší a středeční zápas, je to dvanáct zápasů a z toho jsme odehráli jedenáct venku. Navíc většinou hrajeme ve 21:00, což znamená, že se vracíme domů kolem 3:00 ráno."

,,Je to velmi těžké. Doufám, že UEFA nebo LaLiga začne přemýšlet o množství zápasů. Kromě hraní samotných zápasů je tady cestování, plány a do toho jsme hráli superpohár. Hrát tuto soutěž se čtyřmi týmy je podle mě hodně."

Mnohem pozitivnější zprávou pro Barcelonu je forma Griezmanna.

,,Pamatuji si, že jsem mu volal, když jsem podepsal smlouvu. Řekl jsem, že mu velmi důvěřuji a že bude pro mě důležitý. Ačkoliv mu ze začátku chyběla efektivita, tak se z toho dostal. Nikdy jsem o něm nepochyboval."

Trenér Koeman se také vyjádřil k zápasu v Granadě a popsal situaci v tabulce:

,,Mě se naše hra opravu líbila, ale zítra je další zápas. Musíme znovu ukázat, že jsme na dobré cestě. Na Atlético sice ztrácíme mnoho bodů, ale vždycky je naděje. Musíme vyhrávat zápasy."


Zdroje: marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat