Koeman: Pokud přivedeme dobré posily, můžeme se na příští sezonu určitě těšit

Koeman: Pokud přivedeme dobré posily, můžeme se na příští sezonu určitě těšit

V rozhovoru před zápasem proti Celtě Vigo Koeman zhodnotil sezonu, výkony hráčů a vyjádřil se i ke kritice své osoby a ke schůzce s Laportou.

"Nemůžu říct, co se na tom setkání s Laportou řešilo. Mluvili jsme o Barceloně, o týmu a posledních výsledcích. Znova se sejdeme na konci sezony."

Co titěrná šance na titul?

"Je důležité věřit, pokračovat a doufat. Víme, že šance na výhru je mizivá, ale pořád tam je nějaká malinká šance. LaLigu jsme ještě nevzdali. Pokud bychom analyzovali tu sezonu, jednu dobu jsme na lídra tabulky ztráceli i 13 bodů. Dokázali jsme se ale vrátit zpět do hry. I Real a Atlético ztratili body. Proti Granadě jsme si nechali ujít skvělou příležitost, to je pravda."

Jak hodnotí hráče?

"Z hráčů vůbec zklamaný nejsem, byla to náročná sezona. Je tady asi pět nebo šest hráčů, kteří odehráli okolo 35-40 zápasů. Snažil jsem se z nich dostat to nejlepší. Myslím si, že fanoušci mohli vidět několik fantastických zápasů. Tito hráči mají budoucnost. Ten tým ukázal, že je odhodlaný bojovat, i když v některých zápasech jsme na tom nebyli zrovna nejlépe. Pokud přivedeme dobré posily, můžeme se na příští sezonu určitě těšit."

Co říká kouč na kritiku?

"Ano, myslím si, že některá kritika byla přehnaná, když si vzpomenu na poslední dva týdny. V médiích jsem se dočetl, že za sebou máme hodně špatnou sezonu. S tím nesouhlasím."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Myslím, že tato sezóna bylo pro budoucnost moc dobrá. Objevilo se minimálně 6 mladých hráčů, kteří můžou dalších několik let táhnout klub. Zároveň se vyjasnilo pár postu, kde je potřeba posilit a v neposlední řadě se našlo několik přeplacených ,,hvězd,, které je nutné prodat v podstatě za jakoukoli cenu. Třetí místo je myslím nakonec dobré. Jako největší prohru letošního roku vidím zranění Fatiho. Snad se vrátí alespoň v poloviční formě. I ta by byla na jeho věk parádní.

20.05.2021, 10:00

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat