Koeman: Vím, že moje budoucnost v klubu je po druhém poločase nejistá

Koeman: Vím, že moje budoucnost v klubu je po druhém poločase nejistá

Trenér Ronald Koeman připustil, že katastrofální druhý poločas na hřišti Levante by mohl ohrozit jeho pozici v klubu. Během druhé půle jeho tým ztratil dvoubrankové vedení a po remíze 3:3 je nyní šance na titul pouze utopie.

"Trenéři jsou vždy zpochybňováni," řekl Koeman po zápase.

"Jsme velmi zklamaní. Musíme jít dál a připravovat se na další sezónu."

"Jako trenér jste vždy zodpovědný za výsledek. V poločase jsme mluvili o zlepšení defenzivy a o tom, abychom nepolevili."

Trenér nyní uznal, že šance na zisk titulu jsou již nulové:

"Našim cílem bylo vyhrát všechny tři zbývající zápasy a doufat, že ostatní nějaké body ztratí. Zápas se hraje 90 minut a ve druhém poločase jsme ztratili náskok. Levante bylo nepříjemné a my jsme dělali chyby."

"Je to velké zklamání a lze to těžko vysvětlit."

Dembélé v zápase nastoupil na pravé straně, kde měl také vzhledem k systému se třemi obránci větší defenzivní povinnosti:

"Byl na křídle velmi nebezpečný a byl také dobrý v defenzivě. Jeho protiútoky byly pro soupeře velmi nebezpečné."

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

díky za překlenovací sezonu, ale pá pá.

13.05.2021, 07:19

Z 12 těžkých zápasů, které jsme letos hráli (Sevilla, Juve, PSG, Real, Atletico atd..), jsme 3 vyhráli, 3 remizovali a 6 prohráli. Jinak řečeno, z 36 bodů jsme získali 12 (33% z možných bodů). To je dost ostuda natož, že jsme "velkoklub". Koeman klub stabilizoval, mladíci hrají, systém docela funguje, ale proti těžkým soupeřům jsme jak nemluvňata. Úplně bezbranný. Otázka je, jestli by to bylo jinak, kdyby dostal nějaký prachy na přestupy (jak z klubu, tak z prodejů hráčů). Třeba by nasadil naše klasické 4-3-3 a šlo by to i proti těžkým soupeřům. Ale zase, známe naše prodeje. Známe naše nákupy. Barca potřebuje posílit na více postech a jelikož vždy dáme za hráče kolem 100M, na více jak 1 hráče nemáme, takže by ty posily, které by mohli Koemanovi pomoct proti těžkým soupeřům, ani nedostal, takže by proti těmto klubům opět hrál úplnou tužku. Takže, pokud by se zaměřili na prodeje a ROZUMNÉ nákupy, dal bych Koemanovi šanci s podmínkou, že musí v další sezoně urvat ligu a být mezi 4 nejlepšími v LM. Pokud by to nesplnil, šel by. Zároveň pokud vedení ví, že se hráči prodat nepodaří a že chtějí vše co mají utratit za jednoho hráče, Koemana bych propustil.

13.05.2021, 09:40
absint karlos

A když do těch těžkých zápasu nepočítáš čtyři duely se Sevillou (která má samozřejmě slabší kádr), je to 5 proher, 2 remízy a 1 výhra. 5 bodů z 24 možných, tedy cca 20%.

13.05.2021, 18:41

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat