Laporta konec Koemana v klubu nevyvrátil

Laporta konec Koemana v klubu nevyvrátil

Laporta na tiskové konferenci ohledně Koemanovy budoucnosti nic definitivního nepotvrdil. Upozornil sice na to, že má kouč s klubem ještě roční smlouvu, momentálně se však rozebírá průběh uplynulé sezony a diskutuje se o novém sportovním projektu, jehož součástí Koeman na 100 % není.

"Koemanovi končí smlouva v klubu za rok a nechceme nic uspěchat. Vyjednáváme, všechno projednáváme a zvažujeme nejrůznější možnosti. Momentálně nic není rozhodnuto. Nechceme dávat nějaké záminky k diskuzím. Teď pracujeme na novém modelu, který se chystáme vytvořit."
 
"Uvidíme, jestli Koeman bude moct do klubu přinést dynamiku, kterou potřebujeme. Jeho přístup ke klubu byl úžasný. Na hodně věcech jsme se shodli."
 
"Máme dobrý vztah. Vzájemně se respektujeme a mluvíme spolu narovinu. Koeman řekl, že chce pokračovat a pokud budeme mít na nový projekt stejný názor, bude to fungovat."

Laporta také řekl, že až dojde na finální rozhodnutí, Koeman bude první, kdo to bude vědět.

Mohl by Xavi nahradit Koemana?

"Respektujeme Koemana, který má s klubem smlouvu. Jenom tak to nezahodíme. Další jména, která jsou s klubem spojována, zní také dobře, protože do Barcelony by chtěl jít trénovat prakticky každý. Ale máme trenéra a musíme vše pořádně probrat a ohlédnout se za uplynulou sezonou."


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Kdo viděl finále lm, tak viděl přístup trenérů, kteří žijou týmem. Neviděli sedícího prinasranyho moulu. Když se jim něco nezdálo, okamžitě to hráčům předali. Nepsali si ti na papírek. Tak má vypadat trenér, který práci žije.

31.05.2021, 10:10

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat