Laporta: Pokračujeme v jednáních, abychom mohli Messimu prodloužit smlouvu

Laporta: Pokračujeme v jednáních, abychom mohli Messimu prodloužit smlouvu

Prezident Laporta se na páteční tiskové konferenci vyjádřil také k situaci Lionela Messiho. Potvrdil, že se v jednáních o nové smlouvě tvrdě pracuje a dodal fanouškům optimismus.

"Jednání ohledně smlouvy probíhají dobře, ale ještě nejsou u konce. Tvrdě na tom pracujeme, všichni zástupci klubu se snaží předložit dobrou nabídku v rámci našich finančních možností. Doufáme, že to přijme. Náš vztah je velmi dobrý a Messi Barcelonu miluje ."

Laporta si je vědom toho, že jiné kluby by Messimu mohly zaplatit více, ale ohledně jeho budoucnosti v klubu je optimistický.

"Museli jsme udělat nabídku, která je v našich finančních možnostech. Víme jistě, že si zaslouží více a že by jinde také víc dostal. Jsem ale přesvědčený o tom, že ocení naše snažení a myslím si, že jej náš nový sportovní projekt zaujal. Vždycky jsem říkal, že u Lea nejde o peníze, ale o to vyhrát všechno. Na tom teď pracujeme. Jsem hodně optimistický."

Co se změnilo od minulého srpna, kdy chtěl Messi odejít?

"Já," řekl Laporta. "Jsem tady a myslím si, že Leo z toho radost. Teď je tady prezident, který opravdu chce, aby zůstal. Řekl jsem mu to a dokazuji mu to také svými činy."

"Kdybych měl něco vyřídit fanouškům, řekl bych, že je to na dobré cestě. Nic ale ještě není dohodnuto. Pokračujeme v jednáních, abychom mohli Messimu smlouvu prodloužit. Nejde o to, že by Leo po mě žádal nějakou podporu, ale víme, že chce hrát ještě pár let a chce vyhrávat."

"Hráči chtějí chodit na tréninky a užívat si to a mít s trenérem dobrý vztah. To chtějí všichni hráči. Leo je hráč s velkou osobností, kterého mám velmi rád a snaží se naši situaci opravdu pochopit a uvědomuje si, že se snažíme kolem něj vytvořit konkurenceschopný tým," řekl prezident na závěr.

Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat