Laporteho přestup nejspíš neklapne

Laporteho přestup nejspíš neklapne

Šance Barcelony na podpis Laporteho se poněkud snížily. Můžou za to dvě věci: klub má problém prodat určité hráče a za druhé mají Katalánci v letním přestupovém období na post středového obránce jiné priority.

Barcelona by ráda ze svých výdajů vyškrtla Umtitiho velký plat, což se jeví jako těžce řešitelný problém. Klub také přijímá nabídky za Lengleta. Zatím někdo projevil zájem pouze o bývalého obránce Sevilly, i když klub stále doufá, že se v příštích týdnech něco začne dít. Pokud by odešli oba obránci a také nějací útočníci, otevře se klubu více možností.
 
Laporte ale rozhodně není cílem číslo jedna. Barcelona prý zvažuje podpis mladšího hráče - Laportemu je 27 let. Spekulovalo se také o výměně Roberto - Laporte, Barcelona by však kromě Roberta musela přidat ještě několik milionů eur, jelikož si City hráče cení poněkud vysoko a čekají na opravdu dobrou nabídku. To však neznamená, že by Roberto do City nakonec neodešel. Anglický celek podle všeho jeho situaci nadále sleduje. Smlouva s Katalánským klubem mu poběží ještě jeden rok.

Zdroje: www.sport.es



Diskuze

klidně příští rok, ale hlavně ať dojde, zase by nám mohl na nějakou dobu vytrhnout trn z paty na pozici levonohého stopera

28.06.2021, 12:35

Jako hlavně se ale zbavte těch dvou francouzů. Úplně mě děsí dvojice Pique - Umtiti, nebo Pique - Lenglet...

28.06.2021, 16:39

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat