Lenglet: Musíme být agresivnější a zvládat klíčové momenty

Lenglet: Musíme být agresivnější a zvládat klíčové momenty

I přes špatné výsledky a nepříznivou pozici v tabulce Lenglet stále věří, že Barcelona může LaLigu vyhrát. Také se vyjádřil k tomu, co stojí za aktuálními výkony týmu a co bude potřeba zlepšit.

"Ano, pořád ligu můžeme vyhrát. Zbývá ještě hodně zápasů a bude se hrát o hodně bodů. Kdybychom to teď vzdali, nebylo by to od nás profesionální a ukázali bychom, že tu soutěž nerespektujeme. Musíme se snažit otočit to v náš prospěch."

Do Kyjeva hráči odcestovali bez Messiho a De Jonga, je však zapotřebí zůstat 100% soustředěný a zápas nevypustit. "Je to důležité utkání, a to rovnou z několika důvodů. Musíme uhrát dobrý výsledek. Taky by trenér mohl dát prostor jiným hráčům, kdybychom si třemi body zajistili postup."

A co říká Lenglet na zraněné spoluhráče? "Měli jsme smůlu. Nejsem ten, kdo rozhoduje o tom, jestli přijde nový stoper nebo ne. A o tom, kdo půjde na hřiště, rozhoduje trenér. Já jsem připraven do toho dát vše. Naštěstí se mi teď zranění vyhýbají a doufám, že to tak i zůstane."

"Zranění Piquého je pro nás velká ztráta. Je v klubu dlouho, ovlivnilo nás to." 

Co stojí za dosavadními výsledky v LaLize?

"Musíme být agresivnější. Musíme zvládat klíčové momenty na hřišti. Dostáváme zbytečné góly a když přijde nebezpečná situace, sami gól nedáme. Musíme se zlepšit v obraně, ale i celkově. Je třeba být silnější, důraznější a nedat vše soupeřům tak snadno."


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat