Lionel Messi se vrátil z dovolené a málem se stal obětí napadení neznámým mužem

Lionel Messi se vrátil z dovolené a málem se stal obětí napadení neznámým mužem

Vyhrocený dozvuk měl závěr dovolené Lea Messiho, který jej trávil se současnými i bývalými spoluhráči a jejich něžnými polovičkami na věhlasně známém ostrově Ibiza. Při návštěvě jedné z místních restaurací se po něm chtěl ohnat jeden z agresivních hostů.

Minulý týden v pátek přiletěl do Barcelony po Luisi Suárezovi druhý navrátilec z prodloužených dovolených a to Lionel Messi. Po jeho boku nechyběla manželka Antonella Roccuzzová a děti Mateo, Thiago a Ciro. Své volno strávila tato rodinka nejprve v jejich rodné Argentině a poté na karibském ostrově Antigua a Barbuda.

Messi přiletěl o pár dní dříve a proto na závěr svého zaslouženého odpočinku zamířil na párty ostrov Ibiza, kde nechyběli ani jeho výše jmenovaný parťák z útoku, Jordi Alba či ex-barcelonista Cesc Fábregas (dnes hráč Monaka) se svými partnerkami Sofií Balbiovou, Romarey Venturovou a Danielou Semaanovou.

Bystří fanoušci Barcelony postřehli na výše přiložené fotografii také Pepeho Costu, který působí jako hráčův asistent a konzultant v klubu. Bulvární média pak zveřejnila informaci, že Messiho málem napadl jeden z přítomných lidí. Před jeho pěstmi jej měli ochránit až osobní strážci a Argentinec byl odveden do bezpečí


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. Athletic Club 13
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
65. Jules Koundé 1
66. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat