Malcom je jednou nohou v Zenitu, který řekl, že jednání jsou v pokročilém stádiu

Malcom je jednou nohou v Zenitu, který řekl, že jednání jsou v pokročilém stádiu

O Malcoma Oliveiru projevili zájem v ruské lize, konkrétně pak v Petrohradu. Zenit je totiž jeden z několika klubů, kteří dokáží dorovnat požadavky Barcelony co se přestupní částky týče a podle vyjádření posledního mistra zdejší Premier League je vše v pokročilé fázi.

V souhrnném článku s posledními spekulacemi kolem FC Barcelony jsme vás informovali o dosavadních zájemcích kolem Malcoma Oliveiry. V Anglii o něj mají usilovat oba severo-londýnské kluby + Everton, v Německu Red Bull Lipsko a v Itálii milánský Inter. A nyní se na place objevil další.

Ruský Zenit Petrohrad se zaměřil na dvaadvacetiletého křídelníka a podle madridského plátku Marca je vše velmi blízko k dosažení dohody. Katalánci požadují za odchovance Corinthians, jenž před nimi oblékal dres Girondins de Bordeaux, mezi čtyřiceti a pětačtyřiceti miliony (kupovali jej za 41 milionů).

Jednání s Barcelonou týkající se Malcoma jsou pokročilé a procházíme aktivní a rozhodující fází. Požadovaná suma je daleko od reality,“ pravil prezident a generální ředitel Zenitu, Alexandr Metveděv pro Fontanka. Brazilci jsou v kádru petrohradské skvadry vcelku oblíbení.

A díky přítoku ropných rublů z Gazpromu dokáží splnit alespoň částečně požadavky Barcelony. Může tedy dojít k nečekanému oznámení a do USA už Brazilec neodcestuje. Problém s ním přitom na Camp Nou neměli a kdykoliv zahrál, prezentoval se dobrým výkonem. Problémem jsou minuty na hřišti.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Jsem asi v menšině, ale nechal bych ho. Na druhou stranu finančně to je dobrý. Za další, jestli je to pravda, tak nechápu, že chce do Ruska!!!

30.07.2019, 15:50
roman1978 Luis

I já. Útočníci - Leo, Dembele, Suarez, Griezman, Malcom - nepotřebujeme prodávat a ani nakupovat žádného útočníka.
Měli bychom se zbavit záložníků - Rakitič, možná Roberto, za dobrou nabídku i Coutinho.

Největším posílením by ale byla změna na trenérském a prezidentském postu.

31.07.2019, 07:55
Pajinos roman1978

a co takhle místo Malcoma zkoušet Carlese Péreze nebo Abela Ruize či Alejandra Marquése? ti totiž můžou v klidu pravidelně hrát v béčku a do áčka být povolaní jen když bude potřeba (zranění, odpočinek) ... já bych ho klidně pustil, kor za ty prachy - takové už za něj nedostaneme ... stejně to byl omyl a beztak zas nějaký tunel Bartomea, nikdy mi nějak nepřirostl k srdci, jako třeba Umtiti nebo jiné posily

31.07.2019, 08:20
roman1978 Pajinos

taky možnost. a byl bych i pro. jen nevím, jestli je toho ten na lavičce schopen. vždyť ani riki nebude pořádně hrát a přitom už má věk na to se postupně zapracovávat do sestavy.

31.07.2019, 10:31
Pajinos roman1978

máme to nabité, pravda - záloha se musí po sezoně 19/20 určitě pročistit - ač ho mám velmi rád tak asi Rakitič ven, Vidal je taky fajn ale mladší už nebude a pomalu ale jistě se musí počítat s érou po Busim

pak by mohl být základ zprava Roberto, de Jong, Arthur a na jejich posty jako náhradníky Carlese Aleňu, Riquiho Puiga a napadá mě třeba Oriol, když už je Samper pryč :) no, uvidíme jak to bude

31.07.2019, 12:46
roman1978 Pajinos

já bych zálohu pročistil už teď. raketa ven, buse nechat jako mentora pro frenkieho. arthur a alena do základu. roberto max jen jako střídající - mám ho rád, ale fotbalově mne za ta léta nepřesvědčil, že má na základ v barce. a hlavně rikipuč - ten musí dostávat více a více minut, protože podle skoro každého zápasu na něm jde vidět, že je rozhodně jinde než posouvači rakitič a roberto. frenkie, arthur, riki a před nimi leo, dembele, griez - to by se mi asi hodně líbilo.

31.07.2019, 14:35
roman1978 roman1978

jenže pořád máme raketu, coutinha, roberta, rafinhu, vidala, buse, frenkieho, arthura, alenu, rikiho - to je fakt moc na tři místa v záloze a pokud zůstane (posera) ten, co si říká trenér, tak základní sestava bude bus, raketa, vidal (arthur).

31.07.2019, 14:39

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. Athletic Club 13
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
65. Jules Koundé 1
66. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat