Marcus Thuram v hledáčku Barcelony

Marcus Thuram v hledáčku Barcelony

Marcus Thuram, syn francouzského mistra světa Liliana Thurama, je stále více vyhledáváným hráčem na přestupovém trhu. Nově se o něj začala zajímat také Barcelona.

Tento 23letý hráč si během aktuální sezóny připsal tři góly a pět asistencí v deseti zápasech a patří k nejlepším hráčům Borrusie Mönchengladbach. Díky velmi dobrým výkonům na sebe upoutal pozornost největších evropských klubů. Mimo jiné také dvakrát skóroval proti Realu Madrid v základní skupině Ligy mistrů.

Podle deníku Bild Barcelona začala tohoto hráče také sledovat, jeho cena by se měla pohybovat okolo 30 milionů eur. Kromě Barcy se ale o tohoto hráče zajímají také například Real Madrid, AC Milán a Juventus. Katalánci by ale mohli mít v tomto souboji výhodu, jelikož jeho otec hrál na Camp Nou v letech 2006-2008.  Takto ale lze uvažovat také v případě Juventusu, zde působil dokonce pět let v období 2001-2006 a právě odsud přestupoval do Barcelony.

Tento francouzký mladík vyniká svou rychlostí, tempem a velmi dobrou střelou. Arsène Wenger se dokonce nedávno nechal slyšet, že mu právě Thuram svým pohybem a chytrostí připomíná legendárního Thierryho Henryho. Díky velmi kvalitním výkonům ho dokonce Didier Deschamps povolal do francouzské reprezentace na listopadové reprezentační zápasy. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat