Messi má poraněné lýtko a cesta do USA se jej netýká

Messi má poraněné lýtko a cesta do USA se jej netýká

Doslova půlhodiny před odletem barcelonské výpravy za oceán byla zveřejněna zpráva o zranění Lionela Messiho, který se dnes vrátil do tréninkového procesu po prodlouženém volnu kvůli účasti na Copě Américe.

Lionel Messi utrpěl na dnešním dopoledním tréninku natažení lýtkového svalu 1. stupně v pravé noze a na poslední chvíli tak vypadl z šestadvacetičlenné nominace, která se ve 13:00 vydala směrem na západ, konkrétně do Spojených států, kde na Barcelonu čeká závěr předsezonní přípravy.

Argentinec tak setrvá v katalánské metropoli a mimo hru by měl být zhruba 10 dní. Jedná se však o nepotvrzené zdroje - ty oficiální píšou, že jeho návrat stanoví průběh rekonvalescence. Teprve dnes se přitom Messi vrátil z dovolené, kterou měl delší kvůli letošnímu Mistrovství Jižní Ameriky, kde s krajany bral nakonec bronzové medaile.

Těšil jsem se, až začnu, ale bohužel jsem na prvním tréninku měl problém a nějakou dobu tak budu mimo. Děkuji vám všem za zprávy a sympatie. Chtěl jsem být s týmem a fanoušky, kteří nás sledují v USA. Tentokrát to nebude možné, ale brzy se opět uvidíme. Všem posílám objetí,“ napsal Leo na svém Facebooku.

Dodejme, že na palubě letadla, které míří do Miami, je celkem 26 hráčů, z nichž 22 je z prvního týmu a zbývající 4 z rezervy. Jmenovitě se jedná o Iňakiho Peňu, Carlese Péreze, Riquiho Puiga a Abela Ruize, kteří si rozebrali postupně čísla 25, 27, 28 a 29. První přátelák proti Neapoli proběhne v noci ze středy na čtvrtek, druhý pak v sobotu večer.


Zdroje: fcbarcelona.com, facebook.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. Athletic Club 13
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
65. Jules Koundé 1
66. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat