Neto po příletu do Barcelony: Mým osobním cílem je vyhrát vše

Neto po příletu do Barcelony: Mým osobním cílem je vyhrát vše

Norberto Neto v pondělí přiletěl do Barcelony a v úterý na něj čekala prezentace na Camp Nou. Ve svém prvním rozhovoru pro klubová média řekl, že chce tvrdě pracovat, aby získal co nejvíce trofejí.

Jsem velmi šťastný a připraven tvrdě makat. Mým osobním cílem je vyhrát všechno. Jsem člověk, který rád vyhrává a myslím si, že zde s touto osobností zapadnu. Od okamžiku, kdy přijdete do týmu jako Barca, myslíte jenom na vítězství: v každém zápase a soutěži. Musíte se soustředit na vyhrávání. Chci zde vyhrát všechno,“ řekl devětadvacetiletý brazilský gólman Norberto Neto po včerejším příletu na letiště El Prat.

A pokračoval: „Je opravdu důležité se vrátit do práce a to obzvláště teď, kdy mě čeká nové dobrodružství a nová kapitola mé kariéry. Podle mého je pravdou, že je to sen pro každé dítě, které sní o tom stát se fotbalistou. Hrát za FC Barcelonu je samozřejmě splněným snem a je to velmi těžké si představit, jelikož je to jeden z těch snů, které se zdají být velmi daleko. Jsem tak velmi rád, že jsem udělal tento krok v mé kariéře a nejhlavnější pro mě je být připraven a nachystán pro tento skvělý klub.“

Jsem agilní a velmi rychlý. Je těžké popisovat sám sebe, nicméně to hlavní je snažit se být nejlepším, aby všichni viděli, co dokáži Barce přinést. Jsem opravdu šťastný, že budu součástí tohoto týmu a působit v Barceloně. Doufám, že se budu zlepšovat, abych mohl s tímto týmem vyhrávat trofeje. Znovu opakuji, že nejdůležitější je být na vysoké úrovni, abyste dosáhli svých cílů,“ dodával rodák z Araxá ve státě Minas Gerais.

Ten se po krátkém povídání vydal přímo do FCBotigy, což je oficiální klubový fanshop, kde zapózoval u velkého loga, nechal si potisknout svůj dres s číslem 13 (ve Španělsku mohou brankáři nosit pouze čísla 1, 13 a 25, pozn. přek.) a poprvé se ukázal v klubovém oděvu. Dnes, v úterý 9. července, na něj čeká oficiální představení na stadionu.


Zdroje: fcbarcelona.com, sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. Athletic Club 13
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
27. Pedri 2
66. Jules Koundé 1
67. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat