Nový levý bek v Barceloně bude údajně z Bundesligy, spekuluje se o Maxovi či Rousillonovi

Nový levý bek v Barceloně bude údajně z Bundesligy, spekuluje se o Maxovi či Rousillonovi

Barcelona stále hledá náhradníka za Jordiho Albu a po příliš vysokých požadavcích Betisu za Júniora Firpa údajně zabrousila na bundesligový trh. Zde se jí zalíbily dvě konkrétní jména a to Philipp Max z Augsburgu a Jerome Roussillon z Wolfsburgu.

Hledání záložního levého beka v FC Barceloně pokračuje a posledními dvěma možnostmi jsou nově pětadvacetiletý Philipp Max a šestadvacetiletý Jerome Roussillon. Za mladého Španěla Júniora Firpa totiž Betis údajně požaduje velkou sumu a tak se Katalánci poohlídli jinde.

Prvně jmenovaný Němec ve službách Augsburgu už je v hledáčku Liverpoolu a stejně jako Alba disponuje skvělými ofenzivním kvalitami, díky nimž je často na předních příčkách v tabulce gólových asistencí. Jeho hodnota je zhruba 17 milionů eur a jednání by měla být v pokročilém stádiu.

Co se francouzského zadáka týče, ten přišel k vlčí smečce pod záštitou koncernu Volkswagen teprve loni a to z Montpellieru. Je rychlý, skvělý v poslední třetině hřiště a kousek od povolání do národního týmu. Jeho cena je pak o něco větší, kolem dvaceti milionů eur.

Barcelona nechce utratit více, než právě tuto sumu a proto už zavrhla příchody Davida Alaby, Raphäela Guerreira (mimochodem dalších dvou obránců působících v Bundeslize) a také Dannyho Rose. Domácí volbu v podobě Marca Cucurelly pak poslala na hostování s povinným odkupem do Getafe.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. Athletic Club 13
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
65. Jules Koundé 1
66. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat