O Braithwaiteho se zajímají čtyři anglické kluby

O Braithwaiteho se zajímají čtyři anglické kluby

Dánský útočník Martin Braithwaite je dalším hráčem, který by mohl z klubu odejít. Útočník aktuálně reprezentuje svou zemi na Mistrovství Evropy a patří mezi členy základní sestavy, i to je důvod, proč na sebe upoutal pozornost několika klubů z Anglie a Ruska.

Martin Braithwaite přišel do klubu v roce 2020 za 18 milionů eur ze španělského Leganés. Tento příchod Katalánci dotáhli v době, kdy měl klub velký počet zraněných a dostal od vedení soutěže výjimku. V uplynulé sezóně dohromady nastoupil do devětadvaceti zápasů a vstřelil dva góly.

V dánské reprezentaci patří mezi pilíře sestavy. Ve skupině naskočil do všech třech zápasů od začátku a dohromady odehrál 264 minut. Střídal pouze v posledním vítězném zápase proti Rusku. Právě pravidelné vytížení na turnaji může případnému prodeji pomoct. Podle posledních zpráv mají o dánského hráče zájem hned čtyři kluby z Premier League. Hráče mají sledovat West Ham, Brighton, Burnley a také postupující Norwich. K těmto týmům se měl přidat ještě jeden klub z Ruska. Barcelona by upřednostnila trvalý přestup, nikoliv hostování.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

West Ham ho snad sleduje jenom v TV. To by byli blbci. Ale v Norwitchi, Brightonu či Burnley by mohl být platný. Pracovitý hoch. smiley

23.06.2021, 18:37

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat