Oficiálně: Todibo přestupuje do Nice

Oficiálně: Todibo přestupuje do Nice
 

Mluvilo se o tom už asi měsíc a dnes to klub oficiálně potvrdil. Nice využilo možnost odkupu Todiba, který byl ve francouzském celku na hostování. 

Katalánský celek za obránce obdrží 8.5 milionů eur, zatímco dohoda zahrnuje také 7 milionů eur v bonusech a hovoří se také o určitém procentu z budoucího prodeje hráče, konkrétní výše však není známa. Barcelona tak nakonec na Todibovi vydělala (což v posledních letech u přestupů není úplně obvyklé). 

Francouzský hráč přišel do Barcelony za jeden milion eur z Toulouse v lednu roku 2019. Za Blaugranas se však nakonec objevil jen v pěti zápasech a pak šel na hostování do Schalke, Benfiky a nakonec do Nice. Koeman s obráncem již stejně nepočítal.

Do Nice přišel v únoru 2021 a před koncem sezony se objevil v 17 zápasech, takže nasbíral herní zkušenosti, které tak moc potřeboval. Ze sportovní hlediska to pro klub byl projekt neúspěšný, z finančního hlediska byl však úspěšný a obzvlášť v této době se počítá každý cent.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

pro mě škoda, že nedostal pořádnou šanci. myslím, že je to dost dobrý stoper

28.06.2021, 07:25

Bylo by fajn mít ve smlouvě přednostní právo na odkup, ale to je tak všechno. Jak říkali kluci z magicbarca, s ním se teď nikam neposuneme. A mladý stopery (kvalitnější) tam teď máme tři, což určitě stačí. Chtělo by to jednoho top stopera, Pique už to má asi bohužel za sebou. Jen ty prachy na něho asi nebudou

28.06.2021, 08:26

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat