Řada zraněných hráčů: Kdo stíhá přípravu a u koho se zkomplikoval prodej?

Řada zraněných hráčů: Kdo stíhá přípravu a u koho se zkomplikoval prodej?

Ansu Fati

Ansu Fati se ke spoluhráčům bude moct přidat už 12. července, kdy začíná letní příprava. Ze zranění kolene, které jej připravilo o většinu sezony, se zotavuje dobře. Pokud po lékařských testech doktor vše odsouhlasí, začne Fati přípravu už od začátku. Fati má za sebou čtyři operace a cítí se dobře. Teď se bude snažit získat zpět formu, která mu zajistila místo v základní sestavě Barcelony i španělské reprezentace. 

Fati nejspíš bude nejdříve trénovat individuálně a následně se přidá ke spoluhráčům. Klub doufá, že si zahraje alespoň několik přátelských zápasů, aby byl připraven na první zápas LaLigy, který se odehraje 14. nebo 15. srpna proti Realu Sociedad. 

Ter Stegen

Na přípravu s Ter Stegenem Barcelona počítat nemůže. Zranění kolene jej připravilo i o EURO a očekává se, že se vrátí do hry někdy mezi červencem a srpnem.

Coutinho

Stále se zotavuje ze zranění kolene, které si přivodil v prosinci. Tato situace také Barce komplikuje prodej hráče.

Umtiti

Umtitiho situace je komplikovanější už nějakou dobu, od roku 2018 jej zranění doprovázejí a není tak pevnou součástí týmu. Umtiti by chtěl v klubu i nadále zůstat, nejspíš se nechce vzdát dost vysokého platu a kvůli jeho zraněním by prodej byl komplikovanější.

Dembélé

Zranění kolene na EURU hráče vyřadilo ze hry až do listopadu a v horší dobu zranění snad přijít nemohlo. Klub měl v plánu hráče v létě prodat, což je teď vysoce nepravděpodobné, takže otázkou zůstává, zda dojde k prodloužení smlouvy, nebo bude křídelník příští rok volným hráčem.

Araújo

Na přípravu nebude tento hráč také k dispozici, jelikož si na Copa America přivodil svalové zranění. To by ale nemělo být příliš vážné, takže snad bude na začátek sezony zpět.


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Konečne Ansu!!!

03.07.2021, 10:15

Araujo zase zraněný? S ním se asi taky nedá moc počítat.

03.07.2021, 13:39
cechoma absint

Přesně proto vidím Minguezu jako větší příslib do budoucna, i když je Araujo (alespoň teda podle mě) v současné době lepší

03.07.2021, 22:54

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. Villarreal CF 11
6. Deportivo Alavés 10
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
23. Pedri 2
61. Jules Koundé 1
62. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat