Puig: Koeman ve mě věří a myslím si, že dostanu šanci

Puig: Koeman ve mě věří a myslím si, že dostanu šanci

Riqui Puig věří, že v Barceloně bude mít řadu příležitostí, aby udělal dojem na trenéra Koemana. Mladý záložník odmítl možnost odejít z katalánského celku na hostování, aby zde mohl získat více zkušeností.

"Chci v Barceloně uspět, chci si zasloužit své místo v týmu, žádná jiná cesta není. Jsem v klubu velmi šťastný. Koeman mi neřekl, že bych si nezahrál. Myslím si, že mi dá možnost, abych ukázal svůj potenciál a dokázal, že můžu hrát za tak velký klub."

Riqui Puig nedávno debutoval za reprezentační výběr do 21 let a má strach, že by se na Mistrovství Evropy příští léto nemusel dostat, pokud v Barceloně neodehraje dostatek minut. 

"Je tam hodně kvalitních hráčů. Pravdou je, že pokud v Barce neodehraji dostatek minut, bude těžké se na Mistrovství Evropy dostat. Věřím však, že si zahraji a že to nakonec vyjde. Jsem optimistický. Kdybych nebyl, v Barceloně bych nezůstal."

Španělsko v rámci kvalifikace na Mistrovství Evropy do 21 let vyhrálo svůj zápas nad Faerskými ostrovy 2:0. "Jsem velmi šťastný, je to pro mě nezapomenutelný zážitek. Když mě trenér dá do základu, snažím se být co nejlepší. Je to dobrý prostor, kde můžete ukázat, co ve vás je."

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat