Suárez: Nevadilo by mi být náhradník

Suárez: Nevadilo by mi být náhradník

Luis Suárez je třetím nejlepším střelcem v historii klubu a jak sám přiznal, nějaké góly by si ještě rád připsal. Jeho motivací je především skvělá podpora fanoušků. Šíří se však jiné informace, které naznačují jeho odchod z klubu.

"Nikdo z vedení mi neřekl, že už mě v klubu chtít nebudou. Chci to, co je pro tým nejlepší. Nechtěl bych úplně srovnávat, ale když si vzpomenete na ten rok, co Ajax vyřadil Real Madrid z Ligy mistrů, říkalo se, že Toni Kroos je vyřízený, Modrič měl v klubu skončit a Ramosův výkon označili jako katastrofální. Příští rok bylo vše zase lepší, byl z nich opět fenomenální a legendární tým."

"Myslím si, že po porážce se vždycky ukazuje na všechno a na všechny. Takhle to je vždycky. Každý se snaží ostatní soudit a myslím si, že někteří lidé nemají trpělivost ani nevzpomínají na to, co se nám v minulosti už podařilo."

Není žádným tajemstvím, že Messi se Suárezem jsou dobří přátelé, jejich rodiny spolu pravidelně ve volnu hráčů tráví dovolenou.

"Jsem pyšný na to, že je Leo můj kamarád. Je to úžasný člověk. Že hrajeme dohromady, to je jenom dočasné, ale naše přátelství je víc než to."

Suárez přiznává, že pokud by to bylo nutné, tak by v klubu zůstal a byl jako náhradník.

"Během mé kariéry už jsem několikrát odsouhlasil, že bych hrál i jako náhradník. Nemám s tím problém. Konkurence je prospěšná a pokud by si trenér myslel, že bude lepší, když nastoupím během zápasu, nemám s tím problém."

Suárez se snažil vysvětlit, co se stalo v zápase s Bayernem.

"Byl to jeden z těch dnů, kdy se pokazí úplně všechno. Byli jsme rozhození a nevěděli jsme, jak to máme vyřešit. Nechci se na nic vymlouvat, ale letošní rok je jiný. Máme jiný herní formát a Bayern se připravil o mnoho lépe než my."

"Měli o všem úplně jasno. My oproti tomu jsme do Lisabonu jeli s řadou pochybností. Kdyby to bylo na dva zápasy, tak by nás nejspíš vyřadili taky, na Camp Nou bychom se ale cítili lépe."

V Barçe by Luis nejraději zůstal co nejdéle.

"Chtěl bych tady zůstat tak dlouho, dokud se mnou budou počítat. Chci se pořád zapojovat. Od doby, co jsem tu přišel, cítím podporu fanoušků, a to mě skutečně motivuje."


Zdroje: marca.com



Diskuze

Mě by to taky nevadilo.Ve druhym poločase by jeho nasazování mohlo dávat smysl,ale s timhle platem?Těžko si něco takoýho můžem dovolit.
AŤ ukáže charakter a zůstane tady za třetinovej plat.Pak ukáže,že mu záleží na týmu a reálně tu ještě může vydržet.Beztak jsme už z něho udělali miliardáře,tak by mu to přece nemuselo vadit.

22.08.2020, 15:17
Luis Ihsahn

Přesně si to napsal!! Když si sníží o dost plat, tak klidně!

22.08.2020, 16:11
raval69 Ihsahn

Když tohle čtu, připadám si znovu jako za socialismu. Ty ani já jsme z něho miliardáře neudělali! Suarez má smlouvu, kterou podepsaly dvě strany a to dobrovolně a bez nátlaku. Musím říct, že trpím pri tom, když tady teď čtu, jak jsou všichni najednou chtiví toho se zbavit vsech těch, kteří jsou součástí té nejlepší barcelonské historie. Měli jsme možnost zažít nejlepšího a třetího nejlepšího střelce vůbec. Měli bychom být rádi a doufat, že se vše znovu zas zlepší. Finance ať řeší někdo jiný. My to neplatíme.

22.08.2020, 22:36
Luis raval69

Urcite, at vsichni hrajou dokavad je to bude bavit!! Udelali toho Barcelonu hodne a at hrajou treba do padesati!! To jako fakt ne. Herni projev je tragickej a je potreba to zmenit a nejlepsi je nahradit hrace, ktrery vyhrali vsechno hracema, ktery budou mit hlad po uspechu. Za zasluhy by nemel hrat nikdo, jinak jdeme do prdele!!

23.08.2020, 13:55

Někdo mu ten plat dal a ten je za to zodpovědný.

22.08.2020, 21:52

to si jen v Česku může někdo myslet že by si sám dobrovolně snížil plat.... :D Kdo z vás by to doopravdy udělal?

22.08.2020, 22:18
Luis Biscuit

Ja to trba beru jako jedinej duvod si ho nechat! Jsem pro jeho prodej. Uz na Barcelonu nema. Ma problemy s kolenem, nema rychlost a forma uz nebude takova jako driv...ale byla to mozna nejlepsi nase 9ka!!! Rozhodne nejsem blahovej, ze si sam snizi plat

23.08.2020, 14:01

Žoldáci
------------
Tak zněl jeden z plakátů na adresu (některých) hráčů. U Suareze to platí. Messi je nejlepší fotbalista (můj názor) všech dob, ale jako osobnost je proti např. Xavimu nebo Puyolovi poloviční. Dopustil, aby s ním Suarez, Alba, Piqué atd. manipulovali.
Jako kapitán by se měl po ostudě, na které se podílel (2:8) postavit čelem a omluvit se fanouškům i vedení Barcy za výkon na hřišti - dodnes ani slovo.
Hráči jednoznačně poškodili image, jméno i prestiž klubu a Barcu to bude stát peníze-hodně peněz. Klidně nadávejte, přátelé, ale ty tzv. posvátné krávy se musí jíst pást na jiné hřiště, ale nějak se jim nechce, nikde jinde není travička tak výživná, jako ta Barcelonská.

23.08.2020, 14:25
Raduz tirador

smileyNapsal jsi to tvrdě, ale pravdivě. Suarezovi jde v prvé řadě o peníze, Barcu odsunul až na druhé místo. smiley

23.08.2020, 20:32
pyspetr tirador

přesně tak. a to nedostali jako ani pokutu?? neskutečné

24.08.2020, 10:38

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat