Tréninkové shrnutí z Barcelony: Do práce se vrátili i poslední navrátilci z dovolených

Tréninkové shrnutí z Barcelony: Do práce se vrátili i poslední navrátilci z dovolených

Barcelona má za sebou další týden přípravy, který strávila po japonském pobytu doma. Dnes vyzve Arsenal v rámci každoročního zápasu o Gamperův pohár a tomuto zápasu předcházelo celkem 7 jednotek, kterých se zúčastnili i ti, kteří měli delší volno kvůli účasti na reprezentačních turnajích.

Příprava na třetí přátelský zápas v rámci letošního léta začala pro Barcelonu po pondělním dni volna v úterý dvojitým trénováním. Jedno proběhlo v dopoledních hodinách (začátek v 9:30 SELČ), druhé v podvečerních (se začátkem v 18:30 SELČ).

Samostatně cvičil z nespecifikovaných důvodů Gerard Piqué a do hlavní skupiny se přidali také Iñaki Peña, Guillem Jaime, Monchu, Álex Collado, Riqui Puig a Carles Pérez. Z přiložených videí si pak lze všimnout, že interiér Camp Tito Vilanova byl oděn do nového kabátu v barvách klubu.

Ve středu, kdy proběhlo pouze jedno trénování se pak do práce vrátili Luis Suárez a Moussa Wagué, kteří si protáhli dovolenou jelikož bojovali za Uruguay a Senegal na Copě Américe respektive Africkém poháru národů.

Bývalý kanonýr Liverpoolu vypadl na penalty ve čtvrtfinále s Peru, zatímco mladý zadák došel až do finále proti Alžírsku. K ostatním se opět přidali výše uvedení mladíci a také Piqué.

Ve čtvrtek opět proběhly dva tréninky a to znovu za zavřenými dveřmi komplexu Ciutat Esportiva. Na pískovém place a malé posilovně hned vedle hlavního hřiště, které nese jméno po bývalém asistentovi Josepa Guardioly, trénoval individuálně Arthur Melo.

V pátek se cvičilo jednou a to dopoledne. Speciální volno obdržel od klubu Malcom Oliveira, který v něm dotáhl přestup do Zenitu. Z béčka pak byli přizváni pouze Puig a Pérez.

Oba nechyběli na sobotním odpoledním cvičení plus se k nim ještě přidali Collado, Juan Miranda a Abel Ruiz. Pro poslední dva jmenované šlo o první trénování po návratu z vítězného Eura do devatenácti let. Návštěvou pak přítomné poctil klubový prezident Josep Maria Bartomeu.


Zdroje: fcbarcelona.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. Athletic Club 13
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
65. Jules Koundé 1
66. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat