Tusquets: Nikdy jsem neřekl, že bych chtěl Messiho prodat

Tusquets: Nikdy jsem neřekl, že bych chtěl Messiho prodat

Prezident barcelonského dočasného vedení Carles Tusquets se pokusil vyjasnit komentáře, které učinil ve čtvrtek a ve kterých naznačil, že chtěl v létě prodat Lionela Messiho. 

Tusquets byl naštvaný, že jeho slova hned vzala veřejnost vážně. Sám uvedl, že se jednalo o hypotézu a nenarážel tím na žádný skutečný scénář. 

"Neřekl jsem, že bych Messiho prodal. Pouze jsem řekl, že by jeho odchod byl z finančního hlediska pro klub prospěšný," uvedl v rádiu Catalynua. 

K negativní reakci Ronalda Koemana na jeho komentáře dodal: "Pokud je to nutné, tak vysvětlím Koemanovi, že si moje slova špatně vyložil."

Barceloně by prodej Messiho určitě pomohl ve velmi složité ekonomické situaci, která je způsobena pandemií koronaviru. Dále ale dodal, že "to, co Messi v Barce dokázal, mu klub kompenzuje finančně. Barca se ale nemůže spoléhat pouze na něj, značka Barcelony je známá po celém světě a nemůže to být pouze o jednom hráči."

Když se vrátil ke svému vyjádření ze čtvrtka, řekl, že se chce sejít s Messiho zástupci: "Jsem připraven si s nimi promluvit, abych mohl vysvětlit své vyjádření."

"Ode dneška omezím své vystoupení v mediích," dodal na závěr.


Zdroje: www.sport.es



Diskuze

Přesně tento amatérismus vedení dovedl Barcu tam, kde dneska je. Asi nikdy neslyšel české rčení "Mluviti stříbro, mlčeti zlato."

05.12.2020, 13:31

Pokud řekne, že by bylo z fin. hlediska dobré Messiho prodat, což je samozřejmě čistě technicky vzato pravda, tak se pak nemůže divit, že je to vnímáno jako návrh, který vzbudí reakci a nejde o to, že by si Koeman něco špatně vykládal.

06.12.2020, 10:07

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat