Ve Valencii je zase klid a může tak být dokončen přesun Rafinhi Alcántary

Ve Valencii je zase klid a může tak být dokončen přesun Rafinhi Alcántary

Situace ve valencijském vedení se natolik zklidnila, že lze opět pokračovat ve spekulacích týkajících se jejich zájmu o jednoho z barcelonistů, konkrétně Rafinhu Alcántaru, který byl osobní volnou šéfa přestupové sekce.

V Singapuru proběhla krizová schůzka managementu Valencie CF, na které se zabránilo velkým změnám na různých postech a z těchto zpráv se mohou radovat nejen příznivci Netopýrů, ale také Barcelony. Z ní má totiž právě na Mestallu namířeno Rafinha Alcántara.

Majitel Peter Lim byl proti tomuto příchodu a chtěl na Brazilcův post využívat co nejvíce mladičkého Leeho Kang-ina. Naopak pro byli jednak trenér Marcelino García Toral a jednak také Mateu Alemany, který ve Valencii vede oddíl přestupů.

Dodejme, že Rafinhův stávající kontrakt končí příští rok v červnu. V cestě k většímu prosazení mu stály četná zranění a právě ty se nakonec stály i pákou v rámci přestupové částky, na které se oba kluby měly dohodnout už před časem. Zájemci jsou však i odjinud.

Valencijští musí ještě prodat Uroše Račiče a Álvara Medrána, aby mu udělali místo v týmu. Jinak ale zájem výše jmenovaných činovníků potvrdil i deník El Desmarque. Mladšího z bratrů Alcántarů chtějí přivést ještě před začátkem sezony, která ve Španělsku vypukne příští týden.


Zdroje: sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. Athletic Club 13
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 4
10. Lamine Yamal 3
12. Dani Olmo 3
26. Pedri 2
65. Jules Koundé 1
66. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat