Víctor Font: Pokud vyhraji volby, Messi prodlouží

Víctor Font: Pokud vyhraji volby, Messi prodlouží

Kandidát na prezidenta Barcelony Víctor Font se nechal slyšet, že pokud vyhraje volby, Lionel Messi prodlouží v Barceloně a klub tak bude mít výsadu v podobě nejlepšího hráče na světě.

,,Spolupráce Barcelona-Messi je velmi důležitá. Pokud bychom Messiho ztratili, náklady budou velmi vysoké,"  uvedl Font v rozhovoru na YouTube.

,,Pokud se stanu prezidentem, můžu zaručit, že Messi prodlouží."

,,Trápí mě, že fanoušci Barcelony mají pochybnosti o Messim. Musíme myslet na všechno, co pro nás udělal a co nám dal. Tým je špatný, neexistuje žádný projekt."

,,Je potřeba si uvědomit, jaké to pro Messiho musí být, když nechce být v klubu, který miluje. Někteří fanoušci ztrácejí víru, že je to nejlepší hráč na světě a tohle si opravdu nezaslouží."

Font se také vyjádřil k prohranému utkání v Cádizu:

,,Vypadalo to, že jsme na dobré cestě, ale tato prohra je krok zpět. Máme také smůlu se zraněními."


Zdroje: .sport.es



Diskuze

Pane, na cem jedete? Vidi, ze uz to neni ono a nebude.

07.12.2020, 18:29

Má pravdu, zejména ohledně "fanoušků". Ale přesně jak jsem očekával, při prvních problémech se okamžitě vyrojily haldy debílků, které vyhazují Messiho, Piquého a Busquetse před a po každém zápase.

07.12.2020, 20:50
absint Klokanomet

Ano, přesně tak, vydržujme si tu hráče za zásluhy klidně do šedesátky. Platy vyšší než kdekoliv jinde, výkonnostně však těžký průměr, s takovou filozofií to opravdu dotáhneme daleko. Zatím nás totiž dostala jen do finančních potíží. Mimochodem, nemluvím o nikom konkrétním smiley

07.12.2020, 23:29
Klokanomet absint

Na vydržování absolutních legend není nic špatného. Taky je otázka, jestli se dá nazývat "vydržováním do šedesátky" případ Messiho, Busquetse a Piquého, když si ony legendy stále udržují dlouhodobě slušnou výkonnost a jsou pro tým stále užiteční, o čemž podle mě vůbec není sporu. Navíc za ně nemáme kvalitativně dostatečné náhrady a ne, není to Mingueza, který hlavičkuje na vlastní bránu a není to Araujo, který ještě nehrál těžký zápas a není to ani ani de Jong na DM, který je na takovou pozici příliš měkký.

08.12.2020, 17:35
absint Klokanomet

Jenže pak přijdou lidi, kteří si chtěli nechat i Suareze (vždyť je to taky skoro legenda), Rakitiče, Pedra... a pak se to naskládá.

Piqué je pořád dobrý, zase na druhou stranu to není top stoper, a pokud někdy byl, tak už hodně dávno. Jako já proti němu nemůžu říct křivé slovo, když sleduju toho tragéda Lengleta, ale občas chápu tu kritiku. Bohužel je to poslední roky náš nejlepší stoper, Mingueza ho nejspíš neposadí Araujo s Garcíou (který odehrál v dospělém fotbale asi 20 zápasů) zatím taky ne.

Busquets je ale úplně jiný případ. Tam je ta dekadence naprosto markantní. Mně připadá, že se zhoršuje už od té sezóny po treblu a nejde jen o nějaké výkyvy formy. Poslední dva roky je to z jeho strany fakt slabé, to snad uzná každý, kdo má nějakou soudnost. Silnějším soupeřům už vůbec nestíhá, proti slabším to taky začíná být taky na pováženou.
To, že nemáme nikoho, kdo by jej nahradil, není důkaz jeho kvality, ale spíš nekompetentnosti našeho vedení.

U Messiho jsem si nevšiml, že by jej někdo vyhazoval, jen se někteří přiklánějí k názoru, že jsme jej měli v létě pustit. Pokud člověk zváží všechny aspekty (věk, plat, končící smlouvu, finanční situaci klubu), dá se to pochopit, a vzhledem k tomu, že sám Messi chtěl pryč, rozhodně nemůže být řeč o nějakém zbavování se ho.
Jinak Messi je nejlepší hráč, jakého kdy Barca měla, všechny ty góly, asistence, akce, které rozjel, atd. už asi jen tak někdo nepřekoná, ale je to taky velká koule u nohy. Nebavím se teď o jeho platu, ale o jeho stylu hry. Nemůžeme například hrát pořádný presink, žádný trenér si ho nedovolí posadit na delší dobu na lavičku (byť by to občas bylo potřeba) a jeho volný pohyb po hřišti nám nabourává jakýkoliv systém, protože už tak je ten tým slepený z hráčů, kteří si zavazí (to je zase vina vedení).
Mám ho rád a někde v hloubi duše bych si přál, aby nikdy neodešel, ať to stojí co chce. Nikdy ale nedělá dobrotu, když je tým na jedinci závislý tolik, a pokud by jeho odchod znamenal změnu hry po vzoru moderního fotbalu, pak by to nemuselo být nutně zlé. Tím neříkám, že ho máme v létě pustit pryč, jen že snažit se ho udržet za každou cenu a postavit pak na tom naši budoucnost, možná není ta nejlepší cesta.

08.12.2020, 20:25
Puyol absint

S Piquém máš pravdu Araujo s Garcíou ho na lávku neposadí. Zatím, ale mohli by vedle něho vyrůst v top stopery. Messi je pořád nejlepší, ale nemá k sobě hráče jako byli Xavi s Iniestou. Jako kapitán a vůdce taky nic moc a v tomto směru nevidím hráče kvalit Puyola. Snad jednou Aleňa nebo možná García.

09.12.2020, 09:17
Biscuit absint

Tak je jasný že mluvíš o některých konkrétních hráčích .... (podívám se na soupisku vezmu v potaz věk a mám výsledek) Pokud jde o prachy .....tak věř tomu že (a znovu kdo bere nejvíc?) tak přesně tenhle hráč Barceloně vydělal víc než si uvědomuješ (jenom kolik fanoušků přitáhl,kolik se prodalo jeho dresů, kolik lidí jde na Camp Nou hlavně na M....) Do finančních potíží nás dostává zbytečný rozhazování(nákupy hráčů který nikdo nechápe) a covid .....

08.12.2020, 18:16
absint Biscuit

Neměl jsem na mysli nikoho konkrétního, jen jsem se snažil obhájit i názor druhé strany. Pokud ale mám být upřímný, minimálně u Sergia se s tím docela ztotožňuju. Nikde jsem netvrdil, že si Messi ty prachy nezaslouží, ale že (bez ohledu na něj) máme nejvíc přeplacené hráče, to je fakt. To má na současné situaci také lví podíl, takže bych veškerou vinu neházel jen na špatné nákupy a covid.

Jako legendy ať klidně dostanou doživotní smlouvu, pokud ale už nemají týmu co nabídnout, musí přistoupit na dvě věci, roli náhradníka a snížení platu.

08.12.2020, 20:32

Můžu zaručit že Messi prodlouží.... :D Jsem zvědavej jestli by si byl takhle jistej i sám před Messim :D ( já bych se vůbec nedivil kdyby si to prostě jen tak vycucal z prstu)

07.12.2020, 20:51
absint Biscuit

Taky by mě to nepřekvapilo. Jinak ty volby na mě zatím působí jako souboj největších populistů. Místo nějakých reálných vizí do budoucna vyhraje asi ten, kdo bude největší kámoš s Messim.

07.12.2020, 23:32

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 18
2. Real Madrid CF 14
3. Athletic Club 13
4. Club Atlético de Madrid 12
5. RCD Mallorca 11
6. Villarreal CF 11
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 6
2. Raphinha 5
3. Ayoze Pérez 4
4. Kylian Mbappé 4
5. Oihan Sancet 3
8. Lamine Yamal 3
10. Dani Olmo 3
24. Pedri 2
62. Jules Koundé 1
63. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat