ABIDALŮV PRVNÍ CÍL BUDE PŘIVÉST GRIEZMANNA

ABIDALŮV PRVNÍ CÍL BUDE PŘIVÉST GRIEZMANNA

Prvním cílem Abidala ve funkci nového sportovního ředitele bude přivést Griezmanna do Barcelony. Ten zatím zvažuje, zda zůstat v Atletiku nebo přijmout nabídku Barcy. Abidal, který funkci přejímá po Robertu Fernandezovi se ho bude snažit přesvědčit. Dopomoct by tomu mohl i fakt, že jsou oba francouzské národnosti.

Griezmannova budoucnost zůstává nevyřešená, přestože sám dříve oznámil, že chce mít před Mistrovstvím světa jasno. To už ale za týden začíná. V posledních dnech se objevovaly zprávy, že zůstává v Madridu, Barcelona se ale nevzdala.

Role Abidala v celé situaci by mohla být rozhodující, i přesto, že nová nabídka Atletika je vyšší než cokoliv, co by mohla Barca nabídnout. "Nevím, jestli Barca momentálně Griezmanna potřebuje, důležitá věc je budoucnost týmů, mít v něm ty nejlepší hráče. Mít hráče jako je on ve svém týmu je vždycky výhoda." To řekl Abidal před několika týdny.

Abidal bude důležitý i pro větší propojení hráčů s vedením. Na to se v posledních měsících docela zapomínalo. Navíc by se díky němu mohli hráči z francouzské reprezentace cítit v týmu lépe: řeč je o Dembélém, Umtitim, Dignem, ale i Griezmannovi či Lengletovi, pokud by byly jejich přestupy nakonec uskutečněny. Vše by se mohlo vyřešit už v příštích dnech. 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat