AMOR: THIAGO NEODEŠEL KVŮLI PENĚZŮM

AMOR: THIAGO NEODEŠEL KVŮLI PENĚZŮM

Jak přesně proběhl přestup Thiaga Alcantary do Bayernu, proč ho vůbec z Barcelony nechali jít. To do dneška není úplně jasné. Někteří to dodnes označují jako jednu z největších chyb, které klub kdy udělal. Pokud bychom vzali v úvahu odchody hráčů. Giullermo Amor, jeden z představitelů klubu situaci částečně vyjasnil. Peníze důvodem Thiagova odchodu nebyly. 

Thiago nějakou dobu čekal na to, aby v prvním týmu dostal šanci. Před jeho odchodem ho mnozí označovali za možného nástupce Xaviho. Bezpochybně ukazoval, že talent prostě má a že by klubu mohl dát mnoho. 

"Neodešel kvůli penězům," vysvětloval Amor.

"Není to stejná situace jako u nějakého šestnáctiletého kluka, který odejde za peníze. Prostě odešel, protože ho klub prodal."

V médiích kolují nějakou dobu zvěsti, že by Bayern španělského reprezentanta v létě rád prodal. Mluvilo se také o variantě, že by se mohl vrátit zpět na Camp Nou. I když by to bylo proti jedné z myšlenek Pepa Segury, podle které se hráč, který jednou odejde už nemá vracet. Thiagův návrat by však mohl udělat radost velkému počtu fanoušků. Přece jen je většinově vnímán pozitivně. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Tak pan PEP Segura je ten ktery jsem chtel aby odesel namisto pana Fernandeze. Ted uz ma absolutni moc v jednani o prichodech a odchodech hracu. Samozrejme ze pan Pep Thiaga nechce, jelikoz se nesoustredi na technicky velmi zdatne zalozniky ale naopak na silove kone. On stoji za prichod Rakitice (nic proti), Paulinha atd... Diky nemu nemame nahradu za Iniesta (a uz vubec ne za Xaviho).

09.06.2018, 18:19
Jhonys gabosb

za příchodem Rakitice opravdu nestojí, protože do klubu přišel až po něm smiley

09.06.2018, 18:43

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat