DEMBÉLÉ STIHNE MISTROVSTVÍ

DEMBÉLÉ STIHNE MISTROVSTVÍ

V nedělním zápase jsme byli svědky toho, jak Ousmane Dembélé dostal tvrdý zásah do kotníku. Naštěstí z toho ale nic vážnějšího nebude. Zranit se měsíc před Mistrovstvím světa by přece jenom byla smůla.

Dembélé toho kvůli zraněním v letošní sezoně moc nenahrál, turnaj v Rusku tedy vidí jako příležitost, aby se zviditelnil a ukázal, co umí. Mohl by tak do příští sezony vstoupit s větším sebevědomím. Pět měsíců v této sezoně nehrál, takže mu nejspíš právě jeho talent mu zajistil místo v národním týmu. Trenér Deschamps zároveň věří, že v pořádku bude i Samuel Umtiti, který má problémy s levým kolenem.

Mnozí tvrdí, že Dembélého velmi ovlivňuje ten fakt, že je nezkušený. V 21 letech ale lépe snese fauly jako ten Navasův v neděli, jeho zraněný kotník bude v pořádku včas. Navas už se Dembélému omluvil: "Stalo se to rychle, šel jsem za míčem a bohužel jsem ho sundal. Byl to ošklivý faul, to jsem opravdu nechtěl a už na hřišti jsem se mu dvakrát omluvil. Doufám, že bude v pořádku a už se těším, až ho uvidím reprezentovat Francii na Mistrovství světa."

V letošní sezoně odehrál 23 soutěžních zápasů (1 126 minut) a vstřelil 4 góly, 3 v lize, 1 v Lize mistrů a asistoval šestkrát. I když se mluví o příchodu Griezmanna, Valverde se Dembélého nechce vzdát a chce dohlížet na to, jak se dál jako hráč bude vyvíjet. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Po tom zákroku jsem upřímně vůbec nechápal,že to rozchodil. Byla to prasárna,i když neúmyslná.

23.05.2018, 16:51

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat