DENIS SUÁREZ: BARCELONA A NUDNÁ? TO SI NEMYSLÍM

DENIS SUÁREZ: BARCELONA A NUDNÁ? TO SI NEMYSLÍM

Start Barcelony do nové sezóny byl ve výsledcích skvělý, i když ne každého výkony v zápasech přesvědčily. Záložník Blaugranas teď ale styl hry Barcy bránil. Divil se, jak si někdo vůbec může myslet, že je tým, kterému se tak daří a střílí tolik gólů nudný.

"Pokud tým skóroval spoustu gólů a tak málo inkasoval a je přitom nudný, tak opravdu nevím, co na to říct. Jsme v čele La ligy a čtyři body před druhou Valencií. Zvládli jsme taky skupinovou fázi Ligy mistrů a v Copa del Rey nás čeká odveta proti Murcii. Je to skvělý start sezóny a nemyslím si, že by náš styl hry byl nějak nudný nebo nerespektoval identitu klubu."

Na otázku, koho považuje v La lize za největší hrozbu, má Denis jasnou odpověď: "Nejvíce strachu jde z Valencie. Jsou náš příští soupeř, ale čeká nás ještě dlouhá cesta, i kdybychom na Mestalle vyhráli," řekl 23letý hráč.

Messi by měl být v základní sestavě, po tom, co ho Valverde proti Juventusu nechal na poločas odpočinout. Suárez byl dotázán, jaké to bylo nemít Lea na hřišti.
"Odehráli jsme i bez Messiho dobrou půlku zápasu. Co se týče jeho obnovení smlouvy, myslím, že tady bude ještě dlouho. Můžeme být klidní, protože Barca je pro něj klub na celý život."

Taky se Denise ptali na hráče, kteří by potenciálně mohli přijít. Na to vtipkoval, že kdyby přišel každý hráč, který kdy byl s klubem nějak spojován, tak jich bude v týmu asi šedesát.
"Kdokoliv by přišel, toho bychom uvítali, ale tým, který právě máme, je dobrý," odpověděl.
"Jsem v Barceloně šťastný. Je to pravda, že jako hráč bych chtěl být součástí toho všeho častěji. Přesto jsem spokojený s tím, jaké jsem podával výkony, když jsem hrál," uzavřel rozhovor.

V této sezóně se zatím objevil v deseti zápasech a dvakrát se mu podařilo střelecky se prosadit.  

 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 18
3. Club Atlético de Madrid 16
4. Athletic Club 14
5. RCD Mallorca 14
6. Villarreal CF 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Giovani Lo Celso 5
7. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
70. Jules Koundé 1
71. Ferrán Torres 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat