DESCHAMPS PORADIL GRIEZMANNOVI, ABY ZŮSTAL

DESCHAMPS PORADIL GRIEZMANNOVI, ABY ZŮSTAL

Ve francouzských médiích se dnes objevila zajímavá zpráva. Kouč reprezentace Francie Deschamps podle všeho poradil Griezmannovi, aby zůstal v Atleticu Madrid.

Zdroj RMC (francouzská rozhlasová stanice) tvrdí, že hráč požádal trenéra, aby mu poradil. Ten mu řekl, že pro něj bude bezpochyby nejlepší zůstat v Atleticu Madrid a do Barcelony neodcházet. Trenér mu měl také říct, že v Atleticu je sice číslo jedna, ale v Barceloně by to bylo úplně jinak. Byl by ve stínu ostatních, Messim počínaje. 

Říká se, že se Griezmann ještě nerozhodl. Dříve však potvrdil, že chce celou situaci vyřešit už před Mistrovstvím světa, aby ho nic nerozptylovalo a mohl se plně soustředit. S médii ale po přátelském utkání s Irskem vůbec nepromluvil. Podle prezidenta Barcelony se situace ohledně Griezmanna začne řešit v červenci, až se úplně uzavře probíhající sezona.

Spoluhráči z francouzské reprezentace (Umtiti a Dembélé) potvrdili, že by Griezmanna v Barce viděli rádi. Podle Umtitiho by klubu přinesl mnoho dobrého a do týmu by zapadl. Nad jeho příchodem ale pořád visí otazník, zatím není nic stoprocentně jisté. Pokud by do Barcy přestoupil, tak by klub stál 100 milionů eur. Výše jeho výkupní klauzule totiž v červenci klesá na polovinu. 


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat