DUGARRY: GRIEZMANN ZA 100 MILIONŮ JE DÁREK

DUGARRY: GRIEZMANN ZA 100 MILIONŮ JE DÁREK

Bývalý reprezentant Francie a hráč Barcelony Dugarry v rozhovoru promluvil o situaci Antoine Griezmanna. Získat ho za 100 milionů eur by podle něj byl pro Barcu dárek. Bartomeu přiznal, že tento potenciální přestup bude řešit až v červenci. Nejdřív chce uzavřít letošní sezonu.

Griezmann má momentálně výkupní klauzuli ve výši 200 milionů eur, ta se ale od 1. července sníží na 100 milionů. Tak se hráč minulý rok v létě domluvil se zástupci klubu. 

"Griezmann má nabídek mnoho. Jeho výkupní klauzule bude 100 milionů eur a bude to záviset na něm, jak se rozhodne. Měl by to udělat před Mistrovstvím světa v Rusku, to by bylo ideální. Je to kupa peněz, ale dát tolik za Griezmanna, to je jako dárek. Chtějí ho snad všechny kluby na světě, takže je na něm, aby si to rozhodl sám," řekl v rozhovoru Dugarry.

Od finále Evropské ligy se Griezmann nevyjádřil. Momentálně je s francouzskou reprezentací a připravuje se na mistrovství. Jeho spoluhráč z národního týmu Umtiti přiznal, že by se do Barcy hodil a mohl by klubu pomoct.


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Ahoj, k finále LM.:
Když pominu to, že se Kariusovi vybily v druhym poločase baterky v ovladači.
Tak jak se Vám líbil výkon "nejlepšího hráče" na světě? smiley
A co předvedl andílek Ramos se Salahem? Náhoda? smiley

26.05.2018, 22:38

Ahoj, k finále LM:
Já jsem příznivec FC Barcelona od roku 1999. Je to od doby, kdy jsem ještě jako školou povinný vzal do ruky onen pověstný plastový rohlík na obrazovce se rozzářil nápis FIFA 99 a já šel volit tým za který budu hrát. Nevím proč ani jak, ale prostě asi jako pro někoho Jihlavanka, tak pro mě FC Barcelona byla "jasná volba". Uplynula řada let z malého kluka co diktoval stav utkání na Play Stationu je více méně úspěšný podnikatel a po včerejším večeru zklamaný fotbalový fanda. Pro mě byla LM modla a královna sportu který miluju..... začarovaná, neobhajitelná královna. Před rokem, když to Real prolomil jsem nadával, že po absolutně prokoučovaném prvním finále si to rozhodně nazasloužili vyhrát natož obhájit. Včerejší třetí výhra, ať byla jaká chtěla v mých očích posunula LM někam na úroveň zdolání Everestu, kam se kdysi dávno toužilo podívat těch pár vyvolených z celého světa a kolikrát u toho zaplatili daň nejvyšší. Dnes je to jen módní výstřelek znuděných boháčů co se tam jdou na víkend protáhnout a udělat si selfie. Takže Realu sice zahořklá ale ode mě upřímná gratulace. A co se týká nadšení z LM? Sledovat jí samozřejmě nepřestanu ale už tam bude navždy ta pachuť té všednosti. Řeknu si: "Liga Mistrů? Nic zvláštního, jde to přece vyhrát třikrát v řadě."

27.05.2018, 12:30
Pajamen jim rock jr.

Myslim, že kdybysme to během 5ti let vyhráli 4krát my, asi by si mluvil jinak

28.05.2018, 07:40

Není žádné MY, ale ONI a i když to vyhrají třeba 10x v řadě já budu jen a jen rád. Nic to nemění na tom, že kouzlo LM je pryč.

28.05.2018, 19:09

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat