GOMES BY MOHL V LAZIU NAHRADIT SAVIČE

GOMES BY MOHL V LAZIU NAHRADIT SAVIČE

Lazio si chce na příští sezonu nechat Sergeje Saviče, ten se ale chystá odejít, zájem o něj rovnou tři velké kluby: Juventus, Manchester United a Real Madrid. Takže Italové začali za mladého záložníka hledat náhradu. 

Jeden z kandidátu je údajně Andre Gomes. V Itálii i v Portugalsku se říká, že by to byla možná náhrada za Saviče. Jedním z důvodů je i to, že není nominován na Mistrovství světa, takže by do italského klubu přišel v dobré fyzické kondici. Není to ale jediný klub v Itálii, jehož jméno se poslední dobou v souvislosti s Gomesem skloňuje. Zájem o něj projevila i Neapol, která skončila minulý rok v Serii A na druhém místě a byla i v Lize mistrů.

Valverde v Gomese ztratil důvěru. V průběhu sezony většinou jen zahříval lavičku a když náhodou dostal příležitost, tak ji využít nedokázal. V rozhovoru přiznal, že to pro něj na Camp Nou jednoduché není, chybí mu sebejistota, hraje se mu špatně a s nenávistí fanoušků se potýká i mimo prostory Camp Nou, v ulicích města. Odchod by tedy nejspíš byl nejlepším řešením pro obě strany.


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat