INIESTA: CHCI MÍT HEZKOU VZPOMÍNKU

INIESTA: CHCI MÍT HEZKOU VZPOMÍNKU

K včerejšímu zápasu se vyjádřil i kapitán Andres Iniesta. I přes Coutinhův hattrick Barcelona nezvítězila a série 42 zápasů bez porážky je tak u konce. Iniesta promluvil i o jeho pocitech před posledním zápasem La ligy a vědomí, že už v Barceloně končí.

"Byli jsme na ten zápas hodně natěšení, chtěli jsme sezonu dokončit bez porážky,"  řekl kapitán po zápase. "Tuto sezonu to ale nebyla ta nejdůležitější věc. Asi to tak prostě mělo být, nemělo nám to vyjít."

Není asi úplně jednoduché pochopit, že Barca prohrála právě s Levante. Iniesta to vysvětlil tak, že v tom hrálo velkou roli právě napětí, které hráče ovlivnilo. 

"Kromě jiných faktorů to zavinilo i napětí a nedostatek organizovanosti, to bylo znát především na začátku druhého poločasu. Útočili hodně z rohu a dokázali si s tím dobře poradit."

Zápas s Realem Sociedad bude pro Iniestu posledním v dresu Barcelony a představu, že to bude naposled, Iniesta nemůže dostat z hlavy. 

"Čím víc se to blíží, tím těžší to pro mě je. Budu se snažit si to vychutnat. Je to poslední zápas sezony a na to budou určitě reagovat i fanoušci a budou tým chtít podpořit. Doufám, že to pro mě bude hezká vzpomínka. Přece jenom jsem tady byl opravdu dlouhou dobu."  Právě tento zápas bude pro každého fanouška jedním z nejemotivnějších v této sezoně. Však odchází velká barcelonská legenda. 


Zdroje: www.marca.com



Diskuze

Jde jeste nekdo z fanklubu na tento zapas? smiley

15.05.2018, 09:57
Migueli gabosb
Systémový administrátor

Vím o dalších třěch lidech, tak snad se ti tady ozvou :-)

15.05.2018, 10:07
Tarja gabosb

Jááá smiley

15.05.2018, 15:12

Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat