INIESTA: CHCI SI VYCHUTNAT POSLEDNÍ ZÁPASY

INIESTA: CHCI SI VYCHUTNAT POSLEDNÍ ZÁPASY

Iniesta odehrál své poslední El Clasico v dresu Barcy. Těžko se tomu chce věřit. Chvíli hrozilo, že o něj dokonce přijde. Jak sám přiznal, už nějakou dobu předtím ho trápilo svalové zranění. Iniesta by si prohru nezasloužil, naštěstí se tak nestalo.

"Měl jsem problémy už od finále Copa del Rey, ale dělám všechno pro to, abych hrál a vychutnal si ty poslední zápasy. Užil jsem si to Clasico, i když se nehrálo v nejlepších podmínkách. Jsou to už prostě takové zápasy, které si užíváte. Chtěl jsem si to užít celé, protože Clasico je něco jedinečného. Žádný zápas se tomu nepodobá."

Byl to zápas s početnými otazníky ohledně rozhodování sudího Hernandeze. "Clasica už prostě taková jsou. Jsou to intenzivní zápasy. I když jsme prakticky o nic nehráli, tak to bylo něco speciálního. Oba týmy se pokusily zvítězit, ale i po remíze ze sebe máme dobrý pocit." 

Ani odehraná polovina zápasu v desíti hráčích Barceloně rekordní šňůru nepřekazila. Dokonce se zdálo, že Blaugranas na hřišti o hráče méně nemají. 

"Zvládli jsme to už víckrát, hrát bez jednoho hráče a vyhnout se prohře. Je to pozitivní věc. A pozitivní pocity máme i z tohoto zápasu. Teď se na tu výzvu můžeme soustředit a dokončit zbytek sezony bez porážky."


Zdroje: www.sport-english.com



Diskuze

Žádné diskuzní příspěvky. Buďte první!


Přidat komentář

Pro přidávání komentářů se musíte přihlásit

Klubové novinky

Zobrazit více

Tabulka LaLigy

1. FC Barcelona 21
2. Real Madrid CF 17
3. Club Atlético de Madrid 15
4. RCD Mallorca 14
5. Villarreal CF 14
6. CA Osasuna 14
Zobrazit celou tabulku

Ligoví střelci

1. Robert Lewandowski 7
2. Ayoze Pérez 6
3. Raphinha 5
4. Kylian Mbappé 5
5. Lamine Yamal 4
13. Dani Olmo 3
29. Pedri 2
69. Jules Koundé 1
70. Ferrán Torres 1
101. Pablo Torre 1
Zobrazit celou tabulku

 

Chat